free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ενίσχυση με Παπαδάκη για τον Ποσειδώνα Γλυφάδας

Στην απόκτηση του 26χρονου ανασταλτικού μεσου Γιάννη Παπαδάκη προχώρησε η νεανική ομάδα του Πέτρου Φυλακούρη (φωτό)

 

 

 

 

 

Σε μία σημαντική προσθήκη προχώρησε ο Ποσειδώνας Γλυφάδας ενόψει της καθοριστικής συνέχειας που περιμένει την ομάδα στον ιδιαίτερα απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Οι ιθυνοντες του συλλόγου των νοτίων προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην απόκτηση του 26χρονου μέσου Γιάννη Παπαδάκη, ο οποίος προέρχεται από ερασιτεχνικό σύλλογο της Κρήτης και τον συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις αναφορικά με την αξία του.

Όλες οι ενδείξεις πείθουν στο συμπέρασμα ότι ο Παπαδάκης πληροί όλες τις προδιαγραφές να αποτελέσει μία ιδιαίτερα χρήσιμη μονάδα για τον προπονητή Πέτρο Φυλακούρη.

Χαρακτήρα τελικού έχει αποκτήσει για τον Ποσειδώνα Γλυφάδας η εντός έδρας αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στην Πεύκη. Με τον τεχνικό Πέτρο Φυλακούρη να αναδεικνύει την κρισμότητα του αγώνα:

«Όλη μας η σκέψη και προσοχή έχει επικεντρωθεί στην αναμέτρηση με την Πεύκη, όπου η νίκη για εμάς αποτελεί μονόδρομο στην προσπάθεια, που κάνουμε για παραμονή. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μου έχουν συναισθανθεί τη σπουδαιότητα της αναμέτρησης και δείχνουν τρομερό ζήλο στις προπονήσεις».

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται η επιστροφή του Μάριου Κουμούτσου μετά από διάστημα τριών μηνών μετά τον τραυματισμό του, όπως και η πλήρης αποθεραπεία του Άρη Γκριτζάκη. 

 

Related posts

Σομπότοβιτς: «Ευχαριστημένος μόνο από την νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Βλάχος: «Λειτουργήσαμε εξαιρετικά»

Kώστας Παλαιολόγος

Τέσσερις αποχωρήσεις στον Ιπποκράτη

Abola Team