free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκοβερίνος: «Χρειαζόμαστε περισσότερη γνώση και εμπειρία»

Το στίγμα του ενόψει της απαιτητικής συνέχειας που περιμένει την ομάδα του έδωσε ο τεχνικός της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου Γιώργος Γκοβερίνος

 

 

 

 

  

Στις ιδιαιτερότητες, αλλά και τον τεράστιο βαθμό δυσκολίας, που αντιμετωπίζει η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές όπου μετέχει στο δύσβατο πρωτάθλημα του πώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας προσπαθούν να ανταποκριθούν στο μέτρο του δυνατού στην νεοφώτιστη ομάδα των νοτίων προαστίων,.

 

Ο τεχνικός Γιώργος Γκοβερίνος, ο οποίος ως ποδοφαιριστής έχει να επιδείξει θητεία ετών στις επαγγελμαιτκές κατηγορίες γνωρίζει  πιο καλά από τον καθένα τί σημαίνει «συλλέκτης εμπειριών» για ένα  νεανικό σύνολο, σαν αυτό το οποίο διαχειρίζεται σε μία κατηγορία τόσων πολλών απαιτήσεων.

 

Η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου σε αυτές τις επτά πρώτες «στροφές» μπορεί να έχει απολογισμό μόλις μία νίκη, αυτή επί της Δόξας Βύρωνα με 1-0, ωστόσο έχει παίξει ποδόσφαιρο αξιώσεων και κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζει ως ευκαιρία για διαρκή βελτίωση

.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιώργου Γκοβερίνου:

 

«Συνεχίζουμε να παλεύουμε κόντρα στις πολλές δυσκολίες που έχουμε να αντμετωπίσουμε. Ξεκινήσαμε μ’ ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα, το οποίο συνεχίζεται την ερχόμενη Κυρικαή απέναντι σε μία πολύ ποιοτική κι έμπειρη ομάδα, όπως είναι τα Πετράλωνα. Χρειαζόμαστε περισσότερη γνώση και εμπειρία, ώστε να μπορέσουμε να φανούε πιο ανταγωνιστικοί στην συνέχεια. Αποσκοπούμε να βελτιώνουμε τα λάθη μας, να συλλέγουμε εμπειρίες και να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Μετά το παιχνίδι με τα Πετράλωνα, το πρόγραμμα αρχίζει και  «στρώνει» και  μέσα από αυτά τα παιχνίδια θα παλέψουμε να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε, ώστε να διεκδικήσουμε το εισιτήριο της παραμονής».

 

 

 

Related posts

Άτταλος: Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εργασίες στο γήπεδο

Γιώργος Ανανίδας

ΓΣ Αργυρούπολης… 4χ4!

abola10

Αρχηγού παρόντος!

Abola Team