free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Να πάρουμε πίσω αυτό που μας ανήκει»

Το έναυσμα για επιστροφή στις νίκες έδωσε ο προπονητής της Ελευθερούπολης Γιάννης Χαραλαμπίδης, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΑΟ Βύρωνα 

 

 

 

 

 

Με τον δείκτη αποφασιστικότητας στα ύψη, η Ελευθερούπολη συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της επερχόμενης δύσκολης αναμέτρησης με τον ΑΟ Βύρωνα.

Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης με 1-0 στα τελευταία λεπτά έχει πεισμώσει τους πάντες στη φιλόδοξη ομάδα και πλέον δείχνουν αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στα επόμενα παιχνίδια, ώστε η  Ελευθερούπολη να καλύψει το συντομότερο δυνατό το χαμένο έδαφος και να διεκδικήσει με αξιώσεις το εισιτήριο της ανόδου στην Α’ Κατηγορία.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Χαραλαμπίδη:

«Υπάρχει μεγάλη πίκρα για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτό το άσχημο αποτέλεσμα στη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης. Ήδη όμως το έχουμε ξεχάσει αυτό το ματς και δουλεύουμε σκληρά, ώστε να εμφανιστούμε απόλυτα προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι στην επόμενη πολύ δύσκολη αναμέτρηση που μας περιμένει κόντρα στον ΑΟ Βύρωνα, Θέλουμε να πάρουμε πίσω αυτό που μας ανήκει, ώστε να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία, αν συνεχίσουμε να ελπίζουμε και να διαδραματίσουμε καταλυτικό ρόλο στη συνέχεια του ομίλου».

 

Στα ευχάριστα για τον τεχνικό Γιάννη Χαραλαμπίδη συγκαταλέγεται η επιστροφή των Γιώργου Καγιώργη και Δημήτη Σαχινίδη, οι οποίοι ξεπέρασαν εντελώς τους τραυματισμούς τους.

 

 

 

 

Related posts

Τριάρα για τον Άγιο Θωμά!

abola10

Φυλακούρης: «Πολύ σημαντική νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαζαφειρόπουλος: «Οι παίκτες μου έβγαλαν ψυχή!»

Kώστας Παλαιολόγος