free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αρζένης: «Ομάδα πολύ οργανωμένη ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου»

Toν ενθουσιασμό του για τη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Θριάμβου Χαϊδαρίου εξέφρασε ο Κώστας Αρζένης

 

 

 

Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου αποτελεί τον επόμενο σταθμό της σπουδαίας προπονητικής καριέρας του Κώστα Αρζένη. Ο έμπειρος τεχνικός αποτελεί πλέον τον εκλεκτό της διοίκησης του συλλόγου των δυτικών συνοικιών στην οποία προϊσταται ο Μιχάλης Θεοδοσιάδης, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη.

 

Ο Κώστας Αρζένης με θητεία σε Ίκαρο Καλλιθέας, ΑΟ Περιαστερίου, Θρίαμβο Αθηνών και Πετάλω να αναλαμβάνει τα ηνία της φιλόδοξης ομάδας του Θριάμβου Χαϊδαρίου με στόχο να επαναφέρει το πνεύμα του νικητή και να την οδηγήσει στον δρόμο των επιτυχιών.

 

Στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός του Θριάμβου Χαϊδαρίου έσπευσε να σημειώσει τα εξής:

 

«Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της νέα μου ομάδα και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Μιχάλη Θεοδοσιάδη,που μου δίνει τη δυνατότητα να εργαστώ σε μία ομαδα με τη οργάνωση, την τεχνογνωσία, αλλά και τις φιλοδοξίες του Θρίαμβου Χαϊδαρίου. Αναλαμβάνω μία ομα΄δα που είναι οικογένεια. Από την πλευρά μου υπόσχομαι να κάνω ό,τι μπορώ ώστε να την βοηθήσω να εκπληρώσει τους στόχους της, Θα χρειαστώ μια μικρή πίστωση χρόνου, ώστε να  εμφανίσω το έργο που επιθυμώ και να περάσω στην ομάδα τη δική μου φιλοσοφία. Το τρίπτυχο της επιτυχίας για εμένα είναι δουλειά, δουλειά και πάλι  δουλειά».

 

 

 

Related posts

Σμυρνής: «Μας επηρέασε ο κακός αγωνιστικός χώρος»

Kώστας Παλαιολόγος

Χώρισαν οι δρόμοι Π. Κυριακουλέα και Φωστήρα Ηλιούπολης

Abola Team 3

Σταμπουλίδης: «Νίκη που θα μας δώσει ώθηση!»

Kώστας Παλαιολόγος