free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Αντιμετωπίζουμε μία πολύ ποιοτική ομάδα»

Στις ιδιαιτερότητες της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΑΟΝ Αργυρούπολης αναφέρθηκε ο τεχνικός της Αθηναϊδας Παναγιώτης Καλαϊτζίδης

 

 

 

Με την ψυχολογία στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, που απορρέει από την παρθενική της νίκη επι του Άρη Χολαργούμε 2-1, ολοκλήρωσε η Αθηναϊδα την προετοιμασία της ενόψει του σαββατιάτικου καθορισιτκού εκτός έδρας αγώνα με τον φορμαρισμένο ΑΟΝ Αργυρούπλης,.

 

Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας της Κυψέλης δείχνουν να έχουν συναισθανθεί τη κρισιμότητα του αγώνα, όσο πολύ περισσότερο τον όγκο δυσκολιών, που καλούνται να αντιπαρέλθουν, ωστόσο, δεν κρύβουν τη διάθεσή τους να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεςι για ένα θετικό αποτέλεσμα.

 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Παναγιώτη Καλαϊτζίδη: «Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλη αυτή την εβδομάδα για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.  Δουλέψαμε πολύ στο τακτικό «κομμάτι», αφού έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα , η οποία είναι πολύ καλή μεσοεπιθετικα. Το γεγονός ότι έχει απολογισμό μόλις μία ήττα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, αλλά και το ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αναδεικνύει τον βαθμό δυσκολιών που μας περιμένςι. Θα πάμε αποφασισμένοι να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

Τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Θανάση Γεωργίου και τον τραυματία Πασχάλη Νικολαϊδης θα στερηθεί ο τεχνικός της Αθηναϊδας Παναγιώτης Καλαϊτζίδης

 

 

 

 

 

Related posts

Κουφογιαννάκης: «Είχαμε απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς»

Kώστας Παλαιολόγος

Γαλανόπουλος:”Στόχος το πρωτάθλημα στο Χαλάνδρι!”!

abola10

Γκόνος (Άρης Χολαργού): “Σημαντικός βαθμός” (vid)

abola10