free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Είμαστε έτοιμοι»

Το έναυσμα για νίκη επί του Ηφαίστου Περιστερίου έδωσε ο τεχνικός του ΑΟ Χαϊδαρίου Νίκος Παπαρούνης 

 

 

 

 

Με ακλόνητη την πίστη για επιστροφή στις επιτυχίες ολοκλήρως εο ΑΟ Χαϊδαρίου την προετοιμασία του για τις ανάγκες της πολύ καθοριστικής όσο και δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησής του αέναντι στον Ήφαιστο Περιστερίου.

 

Άπαντες στο στρατόπεδο του ιστορικού συλλόγου δείχνουν να έχουν συναισθανθεί τον όγκο των δυσκολιών που καλούνται να αντιπαρέλθουν, απέναντι στο νεανικό σύνολο του Θόδωρου Τρανού, ωστόσο φέρονται αποφασισμένοι να υπερβάλλουν εαυτούς, ώστε να φτάσουνς το επιθυμητό αποτέλεσμα, που θα τους διατηρήσει κοντά στην κορυφή.

.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Νίκου Παπαρούνη: «Ε΄’ιμαστε έτοιμοι για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, Βρισκόμαστε σ’ έναν πραγματικό μαραθώνιο κι επιθυμούμε να έχουμε σταθερά βήματα. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία διαθέτει ένα πολύ καλό προπονητή για χρόνια στο τιμόνι της, που ξέρει τις ιδιαιτερότητες της κατηγορίας. Είμαστε αποφασισμένοι, όμως να επανέλθουμε στις επιτυχίες και θα πρέπει να φανούμε δυνατοί και συγκεντρωμένοι, ώστενα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Το πλέον σημαντικό είναι να διεξαχθεί ένα όρφο παιχνίδι και αν το ευχαριστηθούμε»

 

 

 

Related posts

Χατζηαλεξης: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις συνθήκες»

Ρηγόπουλος Νίκος (Παπάγος): “Είχαμε περισσότερες φάσεις για γκολ”(vid)

abola10

Ρηγόπουλος (Παπάγος):”Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι”(vid)

abola10