free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Προσεκτικά και μετρημένα» το σύνθημα Παυλόπουλου στην Πέρα Κλουμπ!

Δηλώσεις στο «ABOLA» παραχώρησε ο πρόεδρος της Πέρα Κλουμπ Θοδωρής Παυλόπουλος.

 

Χωρίς αμφιβολία, η Πέρα Κλουμπ είναι μία από τις ιστορικότερες ομάδες του αθηναϊκού ποδοσφαίρου καταγράφοντας πορεία πολλών ετών και φυσικά μία πορεία με πολλές επιτυχίες!

Φέτος αγωνίζεται στον 4ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ, όπου από παιχνίδι σε παιχνίδι δείχνει να έχει ανοδική πορεία.

Από την πλευρά μας, βρήκαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον πρόεδρο του ιστορικού συλλόγου, το Θοδωρή Παυλόπουλο, ο οποίος φυσικά έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα, όπως συνολικά η οικογένειά Παυλόπουλου!

Κατ’αρχάς αναφέρθηκε στο ματς του Σαββάτου (10/11) και στη δύσκολο έξοδο της ομάδας του απέναντι στο Καλαμάκι όπου και ανέφερε τα εξής: «Σίγουρα το παιχνίδι κρύβει δυσκολίες, αλλά εμείς πάμε για τη νίκη, όπως άλλωστε στοχεύουμε σε κάθε ματς. Είμαστε σε καλά αυτή τη στιγμή και υπάρχει αισιοδοξία πως η ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι θα παρουσιάζεται ακόμα πιο βελτιωμένη. Γύρισε και ο Μανσούρ και σε γενικές γραμμές θεωρώ πως είμαστε σε καλύτερο επίπεδο από πέρυσι. Όπως και να’χει προχωράμε προσεκτικά και μετρημένα. Έτσι και αλλιώς, το γήπεδο είναι ο… καθρέπτης όλων μας»!

Για τον προπονητή της ομάδας: «Ο Στάθης Πανακούλιας είναι ένας νέος, όσο και φιλόδοξος προπονητής. Είναι εργατικός και έχει πολλές παραστάσεις, ως ποδοσφαιριστής φυσικά, ακόμα και από επαγγελματικές κατηγορίες. Γι’ αυτό και αποφασίσαμε να συνεργαστούμε μαζί του, αφού τώρα ξεκινάει την προπονητική του σταδιοδρομία και όπως είναι λογικό δεν έχει παραστάσεις σε πάγκο ομάδας».

Για τις ακαδημίες: «Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε με το γήπεδο, αφού προπονούνται πάρα πολλές ομάδες στην Κυψέλη, το πλάνο οδεύει και νομίζω πως κάθε χρονιά βελτιωνόμαστε και όλο και περισσότερα παιδιά έρχονται στα τμήματα υποδομής μας. Παράλληλα προωθούμε πολλά παιδιά στην πρώτη ομάδα, τα οποία μάλιστα έχουν σημαντικό χρόνο συμμετοχής ξεκινώντας ακόμα και στη βασική 11αδα. Νομίζω πως όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο  βλέπουμε πως οι προσπάθειες στην ακαδημία μας πιάνουν τόπο»!

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως οι σκέψεις όλων στην Πέρα Κλουμπ βρίσκονται στο Δημήτρη Παυλόπουλο, στον επί χρόνια προπονητή του “Δικέφαλου”, ο οποίος και εκείνος από την πλευρά του έχει προσφέρει τόσα πολλά στον «κιτρινόμαυρο» σύλλογο!

Μάλιστα, πάρα τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα παραμένει κοντά στην ομάδα, όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά και ο Θοδωρής Παυλόπουλος.

Related posts

Επιστολή ΕΣΗΕΑ σε Δημητρίου για το απαράδεκτο γεγονός στην Ηλιούπολη

abola10

Ζαμπέτας: «Να δημιουργήσουμε την ομάδα που θέλουμε»

Kώστας Παλαιολόγος

Ανανέωσε ο Γ.Σ. Καισαριανής με Μαρίνο Πολυμέρη