free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πεντάστερος Απόλλων Χαλανδρίου!

Επιστροφή στις νίκες, όσον αφορά το πρωτάθλημα, για τους “κυανόλευκους” που επικράτησαν εύκολα με 5-0 της Δόξας Βύρωνος.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 5-0

Μετά από ένα σερί τριών ηττών, ο Απόλλων Χαλανδρίου πάει να χτίσει ένα αντίστοιχο σερί νικών. Μετά τη μεσοβδόμαδη πρόκριση για το κύπελλο, ήρθε ακόμη μία νίκη για την ομάδα του Χρήστου Βλάχου, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, με το σύλλογο των βορείων προαστίων να μην αντιμετωπίζει προβλήματα και να επικρατεί εύκολα και απολύτως δίκαια της ουραγού Δόξας με 5-0. Μάλιστα ο Μήτρου πέτυχε χατ τρικ!

Τα γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους σημείωσαν στο 32′ ο Στεργιώτης, ο Μήτρου στο 47′ με σουτ και στο 59′ με πέναλτι και στο 62′ με πλασέ. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Μπαλαχτσής στο 89′ με κεφαλιά).

Δοκάρια: Παπουτσής (5′), Μπαλαχτσής (82′)

ΑΠΟΛΛΩΝ (Χρ. Βλάχος): Καλλιαμπάκος, Βλάχος, Κουστουμπάρδης, Ψάλλας (64′ Κούκος), Παναγιώτου (65′ Κουτσογκίλας Ε.), Αγκόλι (67′ Μπαλαχτσής), Σταμάτης, Κανδεράκης (72′ Κουτσογκίλας Π.), Στεργιώτης, Μήτρου, Παπουτσής.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Γ. Χατζηράπτης): Γκιμούσης, Αγγελακόπουλος, Πιτσίνος, Κίλιας, Γιακουμής, Λιάπας (57′ Νικόλας), Μαστρογιάννης, Γιαννόπουλος (65′ Συκάρας), Σαλίου, Παπαντζίμας, Τσαουρδάς (84′ Κρίκος).

Related posts

Τζίτζης: «Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα»

Kώστας Παλαιολόγος

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: “Στηρίζεις…κερδίζεις”!

abola10

«Βόμβα» επιστροφής Ρουσάκη στην Ηλιούπολη!