free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ακάθεκτος ο Ηρακλής Περιστερίου!

Μια ακόμη νίκη, την 5η σε 8 αγώνες πέτυχε η ομάδα του Περιστερίου.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ 3-1

Χωρίς πολλές συγκινήσεις ήταν το 1ο ημίχρονο με την φιλοξενούμενη ομάδα να ανοίγει το σκορ στο 30΄λεπτό μετά από αδράνεια στην αμυντική λειτουργία και ενώ δύο συνεχόμενα σουτ από μικρή απόσταση είχε προλάβει να αποκρούσει θετικά ο Παπαβασιλείου Γ. αλλά το τρίτο επιθετικό ριμπάουντ του Γουδέλη Κωνσταντίνου και το σουτ ήταν αυτό που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε και πολύ γιατί στην σέντρα σουτ του Ζαγκοβά Σ. μια ασυνεννοησία του αμυντικού με τον τερματοφύλακα στέλνει την μπάλα μετά από κεφαλιά του αμυντικού στον Πούλιο Γ. με τον τερματοφύλακα εκτός θέσης και σε κενό τέρμα γίνεται το 1 – 1 στο 36′.

Στο 42′  η 2η κίτρινη του Καρδάρα Π. στέλνει τον ποδοσφαιριστή στα αποδυτήρια και την φιλοξενούμενη ομάδα με 10 παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα. Μια κόκκινη κάρτα που έδωσε το αριθμητικό πλεονέκτημα στον Ηρακλή και τον βοήθησε τα μέγιστα για την ολοκλήρωση του νικηφόρου αποτελέσματος. Με το σκορ στο 1-1 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Ένα σουτ εκτός περιοχής από τον Βασιλείου Σ. στο 55΄ λεπτό αλλάζει ελαφρώς πορεία σε αντίπαλο παίκτη και με τελική κατάληξη στα δίχτυα όπου και δίνει το προβάδισμα στο σκορ. Στο 66′ ο Πούλιος Γ. κάτοχος της μπάλας στρώνει στον Ζαγκοβά Σ. και το ευθύβολο ξερό σουτ που κάνει βάζει το … κερασάκι στην τούρτα για το 3-1, που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Πασχάλης Χλοψιούδης): Παπαβασιλείου, Μπαλούτσος (80′ Νίτας), Καρακωνσταντής, Σταλμπουτζής, Γιαννακόπουλος, Ζαγκοβάς (85′ Κασιμάτης), Φιλιππάκης (46′ Βασιλείου), Τζαβάρας, Πούλιος, Μουράτης (87′ Μήτρος), Δρουγουνάκης.

Related posts

Ψύλλιας: “Η Αλσούπολη είναι οικογενειακό σωματείο” (vid)

abola10

Πετρίδης: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Φιλίππου: «Επηρεαστήκαμε από το ατομικό λάθος στο γκολ του πρώτου λεπτού»

Kώστας Παλαιολόγος