free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Διπλό παραμονής στις καθυστερήσεις για τη Χαλκίδα!

Με το νόμο του ποδοσφαίρου «τιμωρήθηκε» η Θύελλα Καμαρίου, καθώς σε ένα παιχνίδι που είχε τον έλεγχο, χρειάστηκε να φτάσει στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων για να το χάσει τελικά μέσα από τα χέρια της.

 

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ-ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 0-1

Στον αγώνα της 6ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, οι γηπεδούχοι της Θύελλας Καμαρίου, «μπλόκαραν» απέναντι στην σφιχτή και καλοστημένη άμυνα του ΑΟ Χαλκίδας, που ταξίδεψε στη Σαντορίνη για να «κλέψει» κάτι από το συγκεκριμένο ματς και τελικά κατάφερε να πάρει το χρυσό τρίποντο, πετυχαίνοντας την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Σε ένα παιχνίδι, όπου δεν σημειώθηκαν πολλές φάσεις για γκολ, η Θύελλα Καμαρίου ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με την Χαλκίδα από την πλευρά της να περιμένει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα στα 3/4 του γηπέδου, με τον αμυντικό της προσανατολισμό να αποδίδει τελικά…

Ειδικά στην επανάληψη, ο Κώστας Μιχάλης έριξε στη μάχη όλα τα επιθετικά του όπλα, με την υπεροχή της Θύελλας να είναι καταιγιστική, αλλά μέχρι εκεί καθώς με εξαίρεση κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις, ήταν σχεδόν ακίνδυνη μέσα στη μεγάλη περιοχή, όπου και εντοπίστηκε το μεγάλο πρόβλημα στο σημερινό παιχνίδι για τους »Καμαριανούς».

Τελικά το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 93΄, όπου ο Μαντούσης ανέτρεψε στην περιοχή τον Παπαδάκη, με τον διαιτητή Αλιάγα να δείχνει άμεσα την άσπρη βούλα και τον Ντελέκο που ανέλαβε την εκτέλεση να είναι εύστοχος.

Διαιτητής ήταν ο Αλιάγας με βοηθούς τους Κορώνα και Αργυρό.

Θύελλα Καμαρίου (Κώστας Μιχάλης): Ανδριόλας, Γελαδάρης (72΄Ζανελάρι), Σπανός, Μαντούσης, Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος, Σιμιτσής, Αργυρίου, Αρβανίτης (46΄Μαυρομάτης), Γιαννής (46΄λ. τρ. Δαβιλάς).

ΑΟ Χαλκίδας (Δημήτρης Λύκος): Σταυριανός, Χολέβας (63΄λ.τρ. Δούλος), Γιαλαμίδης, Σχίζας, Μπουτζούρας, Βέργος, Ντάμπος (86΄Σταματούκος), Παπαδάκης, Πατερίτσας (72΄Πλούμης), Ντελέκος, Χαραλαμπίδης.

ΠΗΓΗ: sportcyclades.gr

Related posts

Γ’ Εθνική: Πρωταθλητές ΠΑΟ Ρουφ και Ηρακλής Λάρισας

Abola Team

Άγιος Ιερόθεος: «Ποδόσφαιρο με κλειστές εξέδρες δεν νοείται»

Γιώργος Ανανίδας

ΠΑΟ Ρουφ: Ευχαριστεί το διαγνωστικό κέντρο DI-Athens για τα ράπιντ τεστ

Γιώργος Ανανίδας