free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τεσσάρα η Παλαιοχώρα!

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη μακριά από την Κρήτη πανηγύρισε ο ανεβασμένος ΑΟ Παλαιόχωρας, επικρατώντας του Ατρόμητου Πειραιά με 4-1!

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ  1–4

Μάλιστα η νίκη ήρθε μετά από ανατροπή του σκορ, ενώ όλα τα τέρματα επιτεύχθηκαν στο δεύτερο μέρος. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο  47′ με το πέναλτι του Δανάσης (ανατροπή Δανασή από τον Σπηλιώτη), για να έρθει στο 55′  ο Κόλα με κοντινό σουτ (από απόκρουση του Χατζάκη σε σουτ του Κτιστόπουλου) να κάνει το 1-1. Στο 62′ ο Γκούφας με προσωπική ενέργεια και σουτ έκανε το 1-2 για να έρθει στο 66′ ο Ζαχαράκης με κοντινή κεφαλιά. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 77′ ο Αναστασόπουλος με κοντινό σουτ (μετά από απόκρουση του Χατζάκη σε σουτ του Κόλα).

 

Διαιτητές: Νικολάου, Δόσης-Ίσσα (Αθηνών)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Δημήτρης Τζανετουλάκος): Χατζάκης, Βυζανιάρης (59′ Παλάτσιος), Γαβαλάς, Τζωρτζάτος, Σαμιώτης, Τσαραούσης, Ταμπάκης (71′ Νικολακόπουλος), Φυσαράκης, Τζάθας (88′ Κοντάκος), Δανάσης, Ντάφλας

ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ (Αστέριος Θέμελης): Μαυρομιχάλης, Ράδης, Κόλα (83 Τρέκο), Κυριλλίδης (65 Θεοδωράκης), Σπηλιώτης (86 Καραΐσκος), Κτιστόπουλος, Μανουσάκης, Ζαχαράκης, Χιντασέλι, Δημητριάδης (70′ Αναστασόπουλος), Γκούφας.

Related posts

Η 12η Αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής σε 5ο και 6ο όμιλο

Abola Newsroom

Βαγγέλης Χαντές | Προπονητής Θύελλα Καμαρίου

Abola Newsroom

“Έπεσε” μαχόμενο!

Abola Team