free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Το Παλαιό Φάληρο πρέπει να παίζει όπως στο β’ μέρος»

Την εξαιρετική εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου κόντρα στον Γ.Σ. Αργυρούπολης «κρατάει» ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής

 

 

 

 

Η εξαιρετική εμφάνιση του δευτέρου μέρους κόντρα στον ισχυρό Γ.Σ. Αργυρούπολης είναι το στοιχείο, όπου «κρατούν» στο Παλαιό Φάληρο από την κυριακάτικη αναμέτρηση.

 

Η ομάδα των νοτίων προαστίων μπορεί να γνώρισε την ήττα με 2-1 από το συγκρότημα του Γιάννη Λεβέντη, ωστόσο, η εν γένει απόδοση του δεύτερου 45λεπτου αποτελεί την καλύτερη τονωτική ένεση όσον αφορά την καθοριστική συνέχεια.

 

Με τον τεχνικό Γιάννη Γαζή να επιβραβεύει τους πδοοσφαιριστές του για τη συνολική τους προσπάθεια:

 

«Γνωρίμαζε εκ των προτέρων τον βαθμό δυσκολία ςκαι επικινδυνότητας που έκρυβε για την ομάδα μας η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίαπλο σε μία πύ δυνατή έδρα. Στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμ επολλή πίεση και βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-0. Στο δεύτερο μέρος με την είσοδό των Τρυφωνίδη και Μπέλερη η ομάδα μας μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο και ανέλαβε τηην πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων,. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε με τον Τρυφωνίδη σο 73’, είχαμε δοκάρι με τον Κακλαμάνο στο 62’, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρέις , αλλά τελικά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Κρατάμε την πολύ καλή εικόνα του δευτέρου μέρους. Έτσι πρέπει να παίζει το Παλαιό Φάληρο. Όπως στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Γ.Σ. Αργυρούπολης. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και προχωράμε .Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Γ.Σ. Αργυρούπολη για την άψογη φιλοξενία, όπως και το διαιτητικό τρίο»,.

 

 

 

 

 

Related posts

Παπαρούνης: «Να μαζέψουμε τα κομμάτια μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Κουσάνας: «Να βγάλουμε αθλητικό εγωϊσμό»

Kώστας Παλαιολόγος

Βλάχος: «Να εκμεταλλευτούμε τη διακοπή»