free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιούρκος: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος»

Tην απόλυτη ικανοποίησή του από τη σπουδαία νίκη επί της Θύελλας Αγίου Δημητρίου και τη συνολική εικόνα τω παικτών του εξέφρασε ο τεχνικός του Αθηναϊκού Χρήστος Κιούρκος

 

 

 

Την εξαιρετική του πορεία στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτος ο Αθηναϊκός.

Οι Βυρωνιώτες αποδίδοντας εξαιρετικά έφτασαν σε μία άνετη νίκη επί της Θύελλας Αγίου Δημητρίου πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και απέδειξαν ότι η αξιομνημόνευτη παρουσία τους μόνο ως τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί.

 

Ο τενχικός Χρήστος Κιούρκος είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα των ποδοσφαιριστών του, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για ακόμη καλύτερη συνε΄χεια:

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη γενικόερη εικόνα της ομάδας μας. Απέναντι σε μία δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα, θεωρώ ότι φανήκαμε δυνατοί και ανταγωνιστικοί. Πετύχαμε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις και θεωρώ ότι κάναμε μία πολύ μεστή εμφάνιση. Πλέον στρέφουμε την  προσοχή μα στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι, που ακολουθεί εκτός έδρας κόντρα στην Ηλιούπολη. Μία ομάδα ιδιαίτερα ποιοτική,. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσει; του συγκεκριμένου αγώνα.»

Στα ευχάριστα για τον Χρήστο Κιούρκο συγκαταλέγεται η αποθεραπεία των Γιώργου Κυριακάκη και Θανάση Τσόλη.

 

 

 

 

 

Related posts

Αέρας συνεχίζει ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου, 2-0 την Αγ. Ελεούσα

Abola Team 3

Τρανός: «Το αποτέλεσμα μας αδικεί»

Kώστας Παλαιολόγος

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ 1-3: Τα στιγμιότυπα

abola10