free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Είμαι ικανοποιημένος, προχωράμε μπροστά»

Την απόλυτη ιακνοποίησή του από τη συνολική εικόνα των παικτών του κόντρα στον Αίμο Πετρούπολης εξέφρασε ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης

 

 

 

Ένα δείγμα των φετινών της δυνατοτήτων παρουσίασε η Κοψαχείλα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ισχυρό Αίμο Πετρούπολης.

 

Το τελικό 0-0 είναι το λιγότερο που απασχολεί αυτό καθε αυτόν τους ιθύνοντες του συλλόγου, αφού η εν γένει εικόνα που παρουσίασε το συγκρότημα των νοτίων προαστίων αφήνει πολλά αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια,.

 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Αντώνη Κουφογιαννάκη: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες μου προσέγγισαν το παιχνίδι, Απένντι σε μία πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα, όπως είναι ο Αίμος Πετούπολης, θεωρώ ότι πήγαμε εξαιρετικά παρά τις πολλές και σημαντικές μας απουσίες των Παναγόπουλου, Γκιόλα και Ασλανίδη. Μάλιστα θα μπορούσαμε να πά΄ρουμε ακόμη και τη νίκη, δεδομένου ότι  στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν η καλύτερη ομάδα, δημιουργήσαμε και χάσαμε τρεις – τέσσερις κλασικές ευκαιρίες, δείχνοντας για ακόμη μια φορά ότι έχουμε πρόβληαμ στην τελική προσπάθεια. Κοιτάμε μπροστά και προχωράμε. Ευχαριστούμε θερμά τον Αίμο για την εξαιρετική του φιλοξενία.Η προσοχή μας τώρα στρέφετια στο επόμενο παιχνίδι με τον Ποσειδώνα Γλυφάδας».

 

Στα ευχάριστα συγκαταλέγετια η αποθεραπεία του Γιάννη Παναγόπουλου, ο οποίςο δείχνει να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και πιθανότατα θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στον Ποσειδώνα Γλυφάδας, ενώ σταδιακά θα ξεκινήσει πρόγραμμα προπονήσεων ο Σταύρος Γκιόλας

  

 

Related posts

Ιπποκράτης: Έδωσε τα χέρια με τον Σοϊλέ

Abola Team

Καλαϊτζίδης: «Σταματήσαμε την καλύτερη επίθεση του ομίλου»

Kώστας Παλαιολόγος

Δυνατά για στόπερ στον ΑΟΝΑ

Kώστας Παλαιολόγος