free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βενάκης: «Διαπιστώνω γενικότερη πρόοδο στην ομάδα»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την γενικότερη προσπάθεια των παικτών του απέναντι στην Αγία Παρασκευή παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Άρη Πετρούπολης Σήφης Βενάκης

 

 

Άκρως ανταγωνιστικός παρουσιάστηκε ο Άρης Πετρούπολης στο ντέρμπι με την Αγία Παρασκευή.

 

Οι «βυσσινί« κατάφεραν να κοιτάξουν στα μάτια τη σπουδαία τους αντίπαλο και σε γενικές γραμμές το τελικό 1-1 ανταποκρίνεται στην εικόνα του παιχνιδιού, με τους γηπεδούχους μάλιστα να χάνουν ευκαιρίες, ώστε να φάσουν ακόμη και στη νίκη.

 

Η εν γένει παρουσία της ομάδας άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό Σήφη Βενάκη, ο οποίος έσπευσε να επιβραβεύσει τους ποδοσφαιριστές του για τη συνολική τους προσπάθεια:

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εν γένει εμφάνισή μας.Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, η οποία παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί και είναι από τις ποιοτικότερες της κατηγορίας. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και θεωρώ ότι ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης, Το πλέον ενθαρρυντικό στοιχείο, που διαπιστώνω με το πέρασμα των εβδομάδων, που βρίσκομαι σε αυτότο σύντομο διάστημα στον Άρη Πετρούπολης, είναι ότι υπάρχει γενικότερη πρόοδος στην ομάδα, Στοιχείο που μας κάνει όλους να αισιοδοξούμεγια ένα ακόμη καλύτερο μέλλον».

 

 

Related posts

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Οι δηλώσεις

abola10

Παραιτήθηκε ο Μπάμπης Κατσάνος από τον Αστέρα Ζωγράφου

Τάσος Ζαφειρίου

Mε ανατροπή το “Ηράκλειο” στους “32” του Κυπέλλου

Mάνος Χρυσός