free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πετρίδης: «Το αποτέλεσμα μας αδικεί»

Την άποψη ότι ο ΠΟΨ βάσει της απόδοσής του έπρεπε να φύγει με τους βαθμούς της νίκης από την έρα της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων εξέφρασε ο Πρόεδρος; του συλλόγου Γιάννης Πετρίδης

 

 

 

Ένα δείγμα των φετινών του δυνατοτήτων παρουσίασε ο ΠΟΨ στη δύσκολη έδρα της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα.

 

Το συγκρότημα του Ψυχικού κατά γενική ομολογία είχε την καθολική υπεροχή, ήταν η ομάδα, που δημιούργησε κι έχασε τις πιο σημαντικές ευκαιρίες και θα μπορούσε με λίγη ψυχριαμία την τελική προσπάθεια να αποδράσει  το «διπλό» στις αποσκευτές της.

 

Κάτι το οποίο τόνισε στις δηλώσεις του ο Πρόεδρος Γιάννης Πετρίδης:

 

«Θεωρώ ότι τοτελικό αποτέλεσμα μας αδικεί. Ήμασταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Δημιουργήσαμε αρκετές σημαντικές ευκαιρίες, ωστόσο δεν καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ, που θα μας χάριζε τ νίκη. Συνεχίζουμε την αξιέπαινη προσπάθειά μας., Μας περιμένει πολύ απαιτητικό πρόγραμμα, αφού ακολουθούν δύο πολύ απαιτητικά εντός έδρας παιχνίδιακόντρα σε Ηρακλή Περιστερίου και Παπάγο, οι οποίοι προπορεύτονται στον όμιλό μας. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε πολύ στις δυατότητές μας και ξεκάθαρη επιδίωξη, είναι να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται».

 

 

 

 

Related posts

Γεωργαντίδης: Γίναμε μια “γροθιά” και τα καταφέραμε

admin

Ανανέωσε με τους Ντάρλα και Κανδαλέπα η Αθηναϊδα

Άγιος Δημήτριος-Κεραυνός Πετρ/λης 2-1

Abola Team 3