free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μαυρίκος: «Οι νέοι παίκτες μας έχουν δώσει ποιότητα»

Στην έλευση των νεών παικτών που έχουν δώσει άλλη αύρα στην ομάδα του εστίασε ο τεχνικός του Δάσους Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαυρίκος

 

 

 

 

Η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα αποτελεί το ζητούμενο για το Δάσος Χαϊδαρίου, όσον αφορά την καθοριστική συνέχεια του πρωταθλήματος του δευτέρου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ.

 

Η εμφάνιση κόντα στον Αρίωνα ήταν εξαιρετική, εάν λάβουμε υπόψη και το γεογνός ότι απουσίασαν ορισμένα πολύ σημαντικά στελέχη, χωρίς ωστόσο, να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, με τους«πρασινοκίτρινους» να γνωρίζουν τελικά την ήττα με 2-1.

 

Η επόμενη αγωνιστική βρίσκει το Δάσος Χαϊδαρίου βάσει προγράμματος να … κερδίζει στα χαρτιά με 3-0 την Ελαφρά Ταξιαρχία, η οποία έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, με τον τεχνικό ηγέτη Δημήτρη Μαυρίκο να επιζητά το κάτι παραπάνω από τους ποδοσφαιριστές του:

 

«Οι νέοι παίκτες που έχουν ενσωματωθεί, έχουν προσδώσει ποιότητα  και δυναμική στην ομάδα μας. Κόντρα στον Αρίωνα εμφανιστήκαμε πολύ βελτιωμένοι, χωρίς ωστόσο να έχουμε κάποιο βαθμολογικό όφελος. Αυτό που προέχει, είναι να επανέλθουμε στις νίκες, ώστε να αποκτήσουμε ψυχολογία και αυτοπεποίθηση»

 

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος ο Διονύσης Μπούλης παρουσιάζται σήμερα στο ναυτικό, ώστε να υπηρετήσει τη θητεία του ενώ στο επόμενο παιχνίδι θα πραγματιοποιήσει την επανεμφάνισή του ο Νίκος Καρτσωνάκης μετά το θλιβερό συμβάν που του συνέβη πρόσφατα με τον χαμό της αγαπημένης του κοέλας

 

Related posts

«Ζει» το όνειρό της η Ιεράπολη!

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου (24/2)

Abola Team

Ζαμπέτας: «Προσηλωμένοι κόντρα στον ΠΟΨ»

Kώστας Παλαιολόγος