free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψύλλιας: «Φανερώνουμε δείγματα προόδου»

Στη διαρκή αγωνιστική βελτίωση της ομάδας του στέκεται ο τεχνικός της Αλσούπολης Θανάσης Ψύλλιας

 

 

 

 

Η διαρκής αγωνιστική άνοδος, που παρουσιάζει η Αλσούπολη στα τελευαία της παιχνίδια πρωταθλήματος αφήνει πολλά μηνύματα αισιοδοξίας ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που την περιμέενι στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

 

Απέναντι στον Αστέρα Ζωγράφου κατά γενικότερη ομολογία τοσυγκρότημα των βορείων προαστίων πραγματοποίησε την κορυφαία του φετινή εμφάνιση, ωστόσο στάθηεκ τρομερά άτυχο χάνοντας πολλές και σημαντικές ευκαιρίες να πάρει τη νίκη, αλλά τελικά δέχθηκε το γκολ που έκρινε τον αγώνα στα τελευταία λεπτα.

 

Με τον τεχνικό Θανάση Ψύλλια να εκφράζει την απόλυτη ικανοποιήσή του από τη γενικότερη εικόνα και ζήλο, που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του:

 

«Η ομάδα μας παρουσιάζεται αισθητά βελτιωμένη. Παχνίδι με παιχνίδι φανερώνουμε δείγματα προόδου και αυτό είναι κάτι που με ευχαριστεί, αφού οι ποδοσφαιριστές μου βγάζουν στο χορτάρι, όλα όσα δουλεύουεμ με πολύ κόπο στις προπονήσεις, Απέναντι στον Αστέρα Ζωγράφου η απόδοσή μας ήταν εξαιρετική. Ήμασταν η ομάδα που δημιούργηςσε κι έχασε τις σημαντικότερες ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να μπορέσουεμ να πα΄ρουμε κάτι. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη τους παίκτες μου και εκτιμώ ότι ός περνάζει ο καιρός θα εμφανιζόμαστε όλο και καλύτεροι, Απλά στα τελευταία παιχνίδια βγάζουν λίγο περισσότερο άγχος, λόγω της ανάγκης για ένα θετικό αποτέλεσμα»

 

Αγωνάι για Αβραμάκη

 

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος έντονη είναι η ανησυχία που επικρατεί στην Αλσούπολη, όσον αφορά τον τραυματισμό του Αντώνη Αβραμάκη. Ο αρχηγός της ομάδας τραυματίστηκε στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης με τον Αστέρα Ζωγράφου, αφού γύρισε΄το γόαντό του και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ω΄στε αν διαπσιτωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Παράλληλα, εκτός πλάνων του Θανάση Ψύλλαι έχει τεθεί επίσης ο Δημήτρης Καραίσκος, ο οποίος υποβλήθηκε σε εγχείρηση βουβωνοκήλης/

 

 

 

 

 

Related posts

Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου στην ΕΠΣΑ

Abola Team

Τους έδειξαν την … πόρτα!

Kώστας Παλαιολόγος

Άγιος Δημήτριος-Κεραυνός Πετρ/λης 2-1

Abola Team 3