free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

Σκοράρει ακόμα ο Μανδραϊκός!

Ευχάριστο απόγευμα είχε ο Μανδραϊκός ο οποίος επικράτησε με 8-0 του Μεγαρικού και προκρίθηκε στην 3η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ.

 

Μία αναμέτρηση στον οποία και πάλι ο Βασίλης Σπάθας χρησιμοποίησε και παίκτες οι οποίοι έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής, ενώ ντεμπούτο έκανε ο Καλαματιανός.  Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο νεαρός (15,5 χρονών), Πιτέλης, όπως και ο Μπόρι που έκανε χατ τρικ. Ο… χορός των γκολ ξεκίνησε στο 3 με τον Μπόρι, για να έρθει ο Κούστας στο 14 να κάνει το 2-0. Τρία λεπτά αργότερα, ο Πουλάκης έκανε  το 3-0. Στο 38, ο Καλαματιανός έβαλε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ και στο ντεμπούτο του μάλιστα, ενώ ο Κούστας «έκλεισε» το ημίχρονο στο 5-0, στο 40. Στο δεύτερο ημίχρονο ακολούθησαν ακόμα τρία γκολ, με τον Πουλάκη στο 50 και τον κορυφαίο του αγώνα, Μπόρι να πετυχαίνει τελικά χατ τρικ σκοράροντας στο 55 και στο 59.

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Πορανίδης-Βλαχόπουλος- Καλαματιανός-Πιτέλης-Ντούμπερετ(46 Λελούδας)-Μπουσης(46 Κοντούλης)-Πασαλίδης(46 Παπαδάκης)-Στύλλα-Κούστας-Μπόρι-Πουλάκης

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Σερέτης, Σάλτας, Μητρόπουλος, Φυλακτός, Μωραίτης, Κουτσουμπής, Γεωργακής, Δάλλας, Ελέζι, Ισμαίλι, Γιουρούκος.

Related posts

Διαιτητές και παρατηρητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (29 & 30/4) στην ΕΠΣΔΑ

Abola Team 3

Η Ζωφριά 2-0 εκτός έδρας τη Μικρασιατική

Abola Team 3

Στις 15 Μαρτίου στην Ελευσίνα ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΔΣΑ

Abola Team 3