free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι με τη Διάνα Ηλιούπολης»

Το στίγμα του για το προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι με την Διάνα Ηλιούπολης έδωσε ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης

 

 

 

 

 

Την επιστροφή του στον δρόμο των επιτυχιών πραγματοποίησε ο Πανερυθραϊκός με την ιδιαίτερα σημαντική του νίκη επί του Άγιαξ Ταύρου με 3-1.

 

Ένα τρίποντο» το οποίο συνδυάστηκε με πολύ καλή απόδοση και ψήγματα αγωνιστικής πειθαρχίας απο μέους των πδοοσφαιριστών του Αντώνη Τσιμπάκη που επέτρεψε στο συγκρότημα των βορείων προαστίων να «ανασάνει» και να φτάσει τους οκτώ πόντους στον βαθμολογικό πίνακα του δευτέρου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

 

Ο τεχνικός ηγέτης Αντώνης Τσιμπάκης εξέφρασε την απόλυτη ιακνοποίησή του από τη γενικότερη εικόνα των ποδοσφαιριστών του, ενώ παράλληλα στάθηκε στον βαθμό επικινδυνότητας, που κρύβει το προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη φορμαρισμένη Διάνα Ηλιούπολης

 

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη νίκη.Είχαμε ενέργεια.Ήμασταν αποτελεσματικοί και θεωρώ πως πήραμε δίκαια τη νίκη απεναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο, δείχνοντας αγωνιστική πειθαρχία και έχοντας στραμμένη την προσοχή στο αγωνιστικό πλάνο, που έχουμε ακλουθήσει.

Προετοιμαζόμαστε πλέον για το επόμενο ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι πουμα ςπεριμένει κόντρα στην Διάνα Ηλιούπολης. Μία ομάδα, που δείχνει πολύ φορμαρισμένη, βρίσκεται στη δεύτεη θέση της βαθμολογίας και προέρχεται από ένα σερί επιτυχημένων αποτελεσμάτων. Από την πλευρά μας θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε να παρουσιαστούμε ανταγωνισιτκοί αι να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτεο μπορούμε».

 

 

Related posts

Οι Αγ. Ανάργυροι 2-0 το Χαλάνδρι

Abola Team 3

Παραιτήθηκε ο Ρούπτσος από την ΑΕ Χαλανδρίου

Kώστας Παλαιολόγος

Ντόκος (Παπάγος):”Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς”(vid)

abola10