free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιούρκος: «Ανταγωνιστικοί κόντρα στην Ηλιούπολη»

Το στίγμα του ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Ηλιούπολη έδωσε ο προπονητής του Αθηναϊκού Χρήστος Κιούρκος

 

 

 

 

Στους ρυθμούς της επερχόμενης δύσκολης όσο και ιδιαίτερα καθοριστικής αναμέτρησης με την Ηλιούπολη κινούνται τα πάντα στον Αθηναϊκό.

 

Άπαντες στο στρατόπεδο των «Λόρδων» βρίσκονται σε καθεστώς … κόκκινου συναγερμού, προκειμένου η φιλόδοξη ομάδα του Βύρωνα να φανεί αντάξια των προσδοκιών σ’ ένα παιχνίδι πολύ υψηλών απαιτήσεων.

 

 

Χαρακτηριστικές του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζουν οι «ερυθροκίτρινοι» τη σαββατιάτικη αναμαέτρηση, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Χρήστου Κιούρκου, ο οποίος έσωσε το δικό του χαρακτηριστικό στίγμα:

 

«Προετοιμαζόμαστε όλη αυτή την εβδομάδα αποκλειστικά για την προσεχή πολύ δύσκολη, όσο και κρίσιμη αναμέτρηση που μας περιμένει απέναντι στην Ηλιούπολη. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα πολύ δυνατή, η οποία διαθέτει ένα εξαιρετικό υλικό, αλλά και έδρα.

 

Καλούμαστε να βγάλουμε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα , στο οποίο θα πρέπει να φανούμε δυνατοί. Η σκέψη μας είναι στραμμένη στην αναμέτρηση με την Ηλιούπολη, όπου θα πάμε να παλέψουμε για ό,τι καλύτερο μπορούμε. Στόχος μας είναι να φανούμε ανταγωνιστικοί»

Στα ευχάριστα για τον Χρήστο Κιούρκο συγκαταλέγεται το γεγονός της έλλειψης αγωνιστικών προβλημάτων.

 

 

Related posts

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3-0

abola10

Ασημάκης (ΓΣ Αργυρούπολης):”Τηρήσαμε το πλάνο κατά γράμμα”(vid)

abola10

Έσωσε τον πόντο ο Απόλλων Χαλανδρίου

abola10