free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Μετρούν» απουσίες στον Γκυζιακό

Σειρά σοβαρών τραυματισμών βασικών στελεχών, ταλανίζουν την ομάδα του Γκυζιακού ενόψει της αναμέτρησης με τη Λαύρα Αργυρούπολης

 

 

 

Έντονος είναι ο προβληματισμός που προκύπτει τον Γκυζιακό αναφορικά με τους συνεχόμενους σοβαρούς τραυματισμούς βασικών στελεχών, που πλήττουν την ομάδα και δεν της επιτρέπουν να διεκδικήσει με σοβαρές αξιώσεις μία αξιοπρόσεκτη πορεία στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

 

Συγκεκριμένα η αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στο Καματερό που βρήκε τους «πορτοκαλί» να γνωρίζουν την εντός έδρας ήττα με 2-1, σημαδεύτηκε από πδύο πολύ σοβαρούςε τραυματισμούς σημαντικών στελεχών, οι οποίοι θα απουσιάσουν από το προσεχές διάστημα, όπου η φιλόδοξη ομάδα καλείται να δώσει μια σειρά σημαντικών αναμετρήσεων.

 

Ο λόγος για για τους Κώστα Στούμπο και Λευτέρη Διαμαντίδη.

 

Ο μεν Στούμπος υπέστη κάταγμα ρινικού οστέος, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες γνωματεύσεις, ενδέχεται να τον κρατήσει εκτός δράσης για διάστημα 25 ημερών.

Όσον αφορά τον Λευτέρη Διαμαντίδη, ο βασικός φορ του Γκυζιακού υπέστη καταγμα στον ζυγωματικό και ενδέχεται να μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 20 ημέρες.

 

Τα προβλήματα, όμως δεν σταματούν εδώ. Στα «πιτς» επίσης, βρίσκονται τόσο ο Αλέξης Καραγιάννης που υπέστη οστικό οίδημα, όσο και ο Νίκο Καρυστινός, ο οποίος υποφέρει από βαρύ διάστρεμμα.

 

Ελάν συνυπολογιστεί και το γεγονός ότι οι Λάμπρος Κοντίδης και Κυριάκος Κωνσταντόπουλος κλήθηκαν να υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι ο Γκυζιακός θα παραταχθεί στη σαββατιάτικη αανμέτρηση εμ τη Λάυρα Αργυρούπολης με σύνθεση ανάγκης.

 

 

 

.



 

 

 

 

Related posts

Στεφάνι στη μνήμη του Παπαεμμανουήλ από τον ΣΠΠΑ

abola10

Στούλης: «Νίκη που μας δίνει ώθηση!»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Abola Team