free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παρελθόν ο Μπαρμπούδης από την Κηφισιά 2010

Στην απόφαση να σταματήσει να μετέχει στις εκδηλώσεις της Κηφισιάς 2010 λόγω επαγγελματικών του ζητημάτων προχώρησε ο Νίκος Μπαρμπούδης

 

Ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για την Κηφισιά 2010 αποτελεί παρελθόν για την νεοφώτιστη ομάδα των βορείων προαστίων. Για τον Νίκο Μπαρμπούδης ο λόγος. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και από τους σημαντικότερους συντελεστές της περσινής ξέφρενης πορείας της ομάδας προς την άνοδό της στην Β’ Κατηγορία και φυσικά την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος αποφάσισε για λόγους επαγγελματικής φύσεως να σταματήσει να μετέχει στις εκδηλώσεις των νεοφώτιστων.

Γεγονός το οποίο αναπροσαρμόζει σε σημαντικό βαθμό τα πλάνα του προπονητή Μάριου Μπακαλόπουλο. 

Με τον έμπειρο τεχνικό να στέκεται στα αίτια της μέχρι τώρα μέτριας πορείας της ομάδας:

«Είναι μία καινούρια κατηγορία με πολλές νέες παραστάσεις για τους ποδοσφαιριστές μου. Έχουν γίνει πολλά από το ξεκίνημα της σεζόν και αυτό αποτυπώνεται περίτρανα από το γεγονός ότι σε επτά ματς πρωταθλήματος έχω παρατάξει ισάριθμες διαφορετικές ενδεκάδες.

Ψάχνουμε να βρούμε την απαιτούμενη χημεία, ώστε να φανούμε ανταγωνιστικοί και να παλέψουμε με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές για την παραμονή μας,.

Η προσοχή μας πλέον επικεντρώνεται αποκλειστικά στην αναμέτρηση με τον Παράδεισο Αμαρουσίου. Πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι με τις ιδιαιτερότητες που συγκεντρώνει, αλλά πλέον εδώ που έχουμε φτάσει, η νίκη για εμάς αποτελεί μονόδρομο».

Related posts

Τζώτζης: «Πάση θυσία νίκη με Κεραυνό Γλυφάδας»

Kώστας Παλαιολόγος

Σταθόπουλος: «Θα παλέψουμε για το καλύτερο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Στις 12/2 η κοπή πίτας των Πετραλώνων

Abola Team 3