free page hit counter
18 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Αντιμετωπίζουμε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο»

Στις ιδιαιτερότητες ακι τις δυσκολίες της σαββατιάτικης αναμέτρησης κόντρα στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου στάθηκε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής

 

 

 

Αποφασισμένοι να δώσουν συνέχεια στην εξαιρετική πορεία που έχουν διαγράψει στον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ παρουσιάζονται άπαντες στο Παλαιό Φάληρο ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον ισχυρό Θρίαμβο Χαϊδαρίου.

Άκρως ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στην ομάδα των νοτίων προαστίων, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Γαζή:

«Αντιμετωπίζουμε μία πολύ δυνατή και συγκροτημένη ομάδα, όπως είναι ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου. Μία ομάδα με σοβαρή και στιβαρή διοίκηση, η οποία έχει θέσεις υψηλούς στόχους και διαθέτει αξιόλογο και ποιοτικό ρόστερ. Από την πλευρά μας έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα και να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.»

Με σημαντικές ελλείψεις στη σύνθεσή του θα φιλοξενήσει το Παλαιό Φάληρο τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Ο Μανώλης Βεζύρης αντιμετωπίζει πρόβλημα στον μηνίσκο, ενώ ο Έκτορας Βλάμης ταλαιπωρείται από θλάσης τον δικέφαλο και δεν θα μπορέσουν αν δώσουν το παρών. Επίσης, οι Μιχάλης Ανδρέου και Ορέστης Δαφερέρας βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους από την εγχείρηση χιαστών, που είχαν υποβληθεί προ μηνών.

 

 

Related posts

Γαζής: «Σπουδαία νίκη με εξαιρετική εμφάνιση»

Kώστας Παλαιολόγος

Χατζηαλέξης: «Μόνο νίκες μέχρι τον … τελικό!»

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαρούνης: «Βίωσα πολύ συγκινητικές στιγμές!»

Kώστας Παλαιολόγος