free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Μανωλιάδης: Όποιος ξεγράφει τα Σούρμενα κάνει λάθος!

Αυτό είναι το σύνθημα του αρχηγού της ομάδας, Γιώργου Μανωλιάδη.

Χωρίς αμφιβολία ο Γιώργος Μανωλιάδης έχει λείψει πολύ φέτος για την ομάδα των Σουρμένων! Από τη μία, η τιμωρία που κουβαλούσε από πέρυσι και από την αποβολή του στον αγώνα με το ΓΣ Αργυρούπολης και από την άλλη, μία θλάση των κράτησε εκτός για είκοσι μέρες, μόλις είχε επιστρέψει και πάλι στις επίσημες αναμετρήσεις της ομάδας και συγκεκριμένα στο ματς με τη Διάνα. Όπως και να΄χει ο «Μανόλο», είτε αγωνίζεται, είτε όχι, είναι πάντα κοντά στους συμπαίκτες του. Άλλωστε, έχει ζήσει τόσα πολλά με τα Σούρμενα και νιώθει και ο ίδιος σαν… θηρίο στο κλουβί που στα τελευταία άσχημα αποτελέσματα, που είναι και συνεχόμενα, δεν μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα του, λόγω του τραυματισμού του.

Μετά από επικοινωνία που είχαμε μαζί του, ο «καπιτάνο» των Σουρμένων πήρε θέση, τονίζοντας πως όποιος ξεγράψει τους «μελανέρυθρους» για την  μάχη του τίτλου στον απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, θα πράξει ένα τεράστιο λάθος!

Όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όποιος βιαστεί να μας ξεγράψει θα κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος! Είναι γεγονός πως στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια δώσαμε αρκετά δικαιώματα για αμφισβήτηση, όμως, όπως έχουμε αποδείξει τα τελευταία χρόνια η ομάδα μας έχει γερές βάσεις και ξέρει καλά πως να ανασυνταχθεί και να αντεπιτεθεί. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και είμαι σίγουρος πως από εδώ και στο εξής όσοι φορούν τη φανέλα των Σουρμένων θα δίνουν και την… ψυχή τους για την επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από τη νίκη κάθε Κυριακή»!

Related posts

Κρίσιμη Γενική Συνέλευση 22/6 στην Δόξα Βύρωνα

Abola Team 3

Δεν πάει πουθενά ο Πολυμέρης!

abola10

Α.Ο. Βύρωνα: Μπήκε στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων

Γιώργος Ανανίδας