free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπακώστας: Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται στον ΠΑΟΚ Ζωγράφου.

 

Αναμφίβολα το τοπικό ντέρμπι του Ζωγράφου ανάμεσα σε Αστέρα και ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στο κυριακάτικο πρόγραμμα της Β’ ΕΠΣΑ.

Ειδικά για τους «μελανόλευκους» το ματς είναι σημαντικό, όχι μόνο λόγω γοήτρου, αλλά και για να μπορέσουν να χτίσουν ένα σερί πάνω στην τελευταία νίκη που έκαναν κόντρα στον Ατρόμητο Χαλανδρίου την περασμένη αγωνιστική και ν’ αρχίσουν να… ξεκολλάνε από τις τελευταίες θέσεις.

Το ABOLA επικοινώνησε με τον έμπειρο προπονητή του ΠΑΟΚ Ζωγράφου, Αργύρη Παπακώστα ο οποίος και μας έδωσε το στίγμα του για την σπουδαία αναμέτρηση που έρχεται!

Όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το παιχνίδι που έρχεται με τον Αστέρα Ζωγράφου είναι από τα ματς που έχουν ενδιαφέρον το σαββατοκύριακο στην ΕΠΣΑ. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι και παράλληλα αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου, ειδικά στο τακτικό κομμάτι. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να συνεχίσουμε στα καλά αποτελέσματα μετά τη νίκη που κάναμε με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου και να έχουμε την ίδια καλή απόδοση και στο ντέρμπι. Φυσικά το μόνο αποτέλεσμα που μας ενδιαφέρει είναι η νίκη για να βγούμε από τα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας και γι’ αυτό θα παραταχθούμε με επιθετικές βλέψεις».

Τέλος, για το αν κρίνει κάτι για τη συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα το αποτέλεσμα του ντέρμπι: «Επειδή έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία κάθε ματς το βλέπουμε σαν τελικό και θέλουμε πόντους για να βγούμε από τη δύσκολη θέση. Φυσικά ούτε θα κερδίσουμε από την Κυριακή την παραμονή μας στην κατηγορία αν νικήσουμε στο ντέρμπι, ούτε όμως θα τη χάσουμε, αν ηττηθούμε. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο».

Από εκεί και πέρα οι Κρητικός και Μάργας αναμένεται να μείνουν εκτός πλάνων του Αργύρη Παπακώστα, αφού παραμένουν τραυματίες, ενώ η συμμετοχή του Ξενιτίδη είναι αμφίβολη.

Related posts

Έδωσε τα χέρια και με Λογοθέτη η Αθηναϊδα!

Έρχεται Γενική Συνέλευση στον ΑΟ Βύρωνα

abola10

Λύγκος: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος»

Kώστας Παλαιολόγος