free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Τσιάκαλος: Μεγάλη μου τιμή, αποφασισμένος να δείξω έργο στο Αιγάλεω!

Αποφασισμένος να παρουσιάσει αξιόλογο έργο και να βελτιώσει την εξέλιξη των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών του Αιγάλεω δηλώνει ο Βασίλης Τσιάκαλος.

 

Μία νέα πρόκληση για την προπονητική του διαδρομή ανοίγει για τον Βασίλη Τσιάκαλο.

Ο επί δυόμιση ετών τεχνικός του Αστέρα Χαϊδαρίου έδωσε τα χέρια με το Αιγάλεω για την ανάληψη του ενός τμήματος Κ-10 των «γαλάζιων».

Ο επιτυχημένος προπονητής με την τεχνογνωσία και τη φοβερή του μεταδοτικότητα έχει τις ικανότητες να βελτιώνει την εξέλιξη πολλών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών και σε αυτό ποντάρουν τα μέγιστα οι ιθύνοντες του «Σίτι».

Ο Βασίλη Τσιάκαλος στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Κ-10 του Αιγάλεω στάθηκε στους τομείς, που τον ώθησαν να πει αμέσως το «ναι» στην πρόταση που του έγινε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος από την συμφωνία μου με το Αιγάλεω, γιατί στο Αιγάλεω έχω γεννηθεί, μένω εδώ και υποστηρίζω αυτή την ομάδα.

Όταν μου έκαναν την πρόταση δεν το σκέφτηκα καν. Μόνο και μόνο το ότι θα βρίσκομαι υπό τη… σκέπη αυτής της σπουδαίας ομάδας με ικανοποιεί και είναι η απόλυτη τιμή για μένα.

Από εκεί και πέρα έχω συνειδητοποιήσει και την ευθύνη που υπάρχει.

Είμαι αποφασισμένος να δείξω έργο, να αφήσω τη… σφραγίδα μου και να βελτιώσω τους ποδοσφαιριστές, τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με την εξέλιξή τους, όσο και ως προς την αθλητική τους παιδεία.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή Κώστα Ελευθεριάδη και τη διοίκηση που με εμπιστεύθηκε».

 

 

 

 

Related posts

Στους «8» η Κ14 των Αθηνών!

abola10

Κλείνει από Δευτέρα 11/12 το γήπεδο Αγ. Αναργύρων

Abola Team 3

Τον Μιχάλη Πυλαρινό απέκτησε η Ανθούπολη

Abola Team 3