free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ισόπαλο το ντέρμπυ των πρωτοπόρων 1-1.

Ισόπαλο το ντέρμπυ των πρωτοπόρων 1-1. Μεγάλο παιχνίδι αντάξιο της βαθμολογικής θέσης των δυο ομάδων,αφήνοντας την γλυκόπικρη γεύση του ενός βαθμού αντίστοιχα.

Το Καματερό παρουσιάστηκε με ελλιπές ρόστερ λόγω των πολλών τραυματιών του και βρέθηκε να κυνηγάει το αποτέλεσμα απο το 5΄ λεπτό όπου σε κόρνερ και στιγμιαία αδράνεια της άμυνας ο Δούκας με κεφαλιά άνοιξε το σκόρ για την Ανθούπολη.

Το ημίχρονο έληξε με φλύαρη υπεροχή του Καματερού αλλά και με μονομαχίες που έφθαναν στα όρια της σκληρότητας.Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει στο Καματερό το οποίο όσο περνούσε η ώρα έσφιγγε τον κλοιό στην άμυνα της Ανθούπολης με αποκορύφωμα το 84΄ λεπτό όπου ο νεοεισελθών Κολοκοτρώνης με υπέροχη γυριστή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Μετά και το σημερινό αποτέλεσμα το Καματερό διατηρήθηκε μόνο πρώτο στο βαθμολογικού πίνακα με την Ανθούπολη να ακολουθεί με ένα βαθμό λιγότερο. Αλλαγές:Χαιρετάκης αντί Αγγελόπουλου στο 46,Κολοκοτρώνης αντί Καχίτζε στο 60 και Σωτηρόπουλος αντί Παναγιωτόπουλου στο 79 για το Καματερό και Πυλαρινός αντί Καρβέλα και Κοντοπίδης αντι Κακιώρη. Διαιτητές οι κ.κ Αλάμπεης.Ισσα και Χριστοδούλου. ΚΑΜΑΤΕΡΟ:Κυρίου-Παπαιωάννου-Ανδριτσόπουλος-Καχίτζε-Μπιμπίζας-Κανακάρης-Αγγελόπουλος-Τσιργώτης-Πετανάι-Παναγιωτόπουλος και Παππάς. ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ:Κοσκινάς-Δούκας-Τσαγκής-Κακιώρης-Τομπουλίδης-Λέκκας-Ρετζώφ–Δούμας-Καρβέλας-Κυριαζής-Στρείδης.

Related posts

ΕΠΣΑ: Η κλήρωση του Κυπέλλου

abola10

Γενικό προσκλητήριο για την φιέστα ανόδου των Πετραλώνων

Abola Team 3

Με Μπεχλιβανίδη στο τιμόνι το Καλαμάκι

Kώστας Παλαιολόγος