free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ήταν…φωτιά και Λαύρα!

Για τα καλά έχει ξυπνήσει η ομάδα του Αργύρη Ψαρρού που επικράτησε του Γκυζιακού με 3-0!

 

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ  3–0

Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη για τη Λαύρα, δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας τριάρα για την ομάδα των νοτίων προαστίων που έχει συνέλθει για τα καλά και χτίζει ένα αήττητο σερί, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ενδιάμεσα είχε έρθει ισόπαλη στη Λυκόβρυση.

Έτσι, στο τελευταίο ημίωρο η Λαύρα… φόρτσαρε και λύγισε τον Γκυζιακό, των πολλών απουσιών είναι η αλήθεια, επικρατώντας με 3-0.

Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν στο 65′ ο Σημαιάκης με πλασέ (μετά από απόκρουση του Καββαδία σε σουτ του Ρούσσου), στο 80′  ο Σημαιάκης με διαγώνιο σουτ και στο 87′ ο Ρούσσος με σουτ από τα 20 μέτρα στο «Γ»

Διαιτητές: Ανδρέου, Χιόνης-Σταυρόπουλος

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ. (Αργύρης Ψαρρός): Μανιώτης, Γούλας (90′ Φράγκος), Τσάκαλος, Σημαιάκης, Σκούρλας, Κουλουρίδης, Αναστασίου, Παπαδημητρόπουλος (69′ Παπαγεωργίου), Μυτιληνός, Βοτσαΐτης, Ρούσσος (90′ Αγγελής)

ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Ραμούνδος): Καββαδίας, Τσάρδας, Γκραμπότσκα, Αντωνόπουλος, Μουζάι, Καρυτινός, Βαραμπούτης (89′ Μάλτσι), Καραμάνος, Κοτσαγγέλης (90′ Σιώρης), Μάτσος (77′ Ασημακόπουλος), Κασάπης (54′ Μπεσμελιδάκης).

Related posts

Διατηρούν το αήττητο από τις 27 Νοεμβρίου τα Πετράλωνα που ετοιμάζονται για την φιέστα ανόδου

Abola Team 3

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ – ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 0-0

abola10

Ψύλλιας: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου!»