free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Δείξαμε χαρακτήρα, βγάλαμε αντίδραση

Στην αντίδραση που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του απέναντι στην Αλσούπολη μετά την πρόσκαιρη ισοφάριση, εστίασε ο τεχνικός της Αθηναϊδας Παναγιώτης Καλαϊτζίδης

 

 

Την επιστροφή της στις νίκες πραγματοποίησε η Αθηναϊδα χάρη στη δύσκολη όσο ιδιαίτερα σημαντική της επικράτηση απέναντι στην Αλσούπολη με 2-1.

 

Μία νίκη, η οποία επέτρεψε στην «Κυρία» να ανασάνει βαθμολογικά, να διατηρήσει το αήττητο της έδρας της και παράλληαλ να ατενίσει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

 

Ο τεχνικός ηγέτης της Αθηναϊδας Παναγιώτης Καλαϊτζίδης, ο οποίος βγήκε νικητής στην πρώτη του «μάχη» απέναντι στην προηγούμενη ομάδα του, στάθηκε σστη δύναμη ψυχής που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του απονείμοντάς τους τα εύσημα

 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική  νίκη, η οποία μας οπλίζει με αυτοπεποίθηση και μας επιτρέπει να να ατενίζουμε το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία. Διατηρήσαμε το αήττητο της έδρας μας για μία ακόμη αγωνιστική και αυτό μας γεμίζει θάρρος ακι κουράγιο, ενόψει της ανηφορικής συνέχειας.

Το πλέον ενθαρρυντικό στοιχείο για την ομάδα μας είναι ότι μετά την αρχική ισοφάριση που δεχθήκαμε στο 81’ δεν το βάλαμε κάτω. Δείξαμε χαρακτήρα και αντίδραση και τελικά ακταφέραμε να πάρουμε τη σπουδαία νίκη, χάρη στο γκολ του Θανάση Γεωργίου στο 86’. Συνεχίζουμε τη δουλειά με ακόμη μεγαλύτερη σύνεση και πίστη στις δυνατότητές μας.»

 

 

 

Related posts

Ιωάννου: «Συνεχίζουμε στο ίδιο πνεύμα»

Kώστας Παλαιολόγος

Ιωάννου: «Πάμε να κάνουμε την προσπάθειά μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Ιωάννου: «Με σοβαρότητα κόντρα στον Αίμο Πετρούπολης»

Kώστας Παλαιολόγος