free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πετρίδης: «Μία ακόμη νίκη με σπουδαία εμφάνιση»

Toν ενθουσιασμό του γι την ευρεία νίκη επί του Ηρακλή Περιστερίου, αλλά και τη συνολική απόδοση της ομάδας του, εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΠΟΨ Γιάννης Πετρίδης

 

 

 

 

Ένα δείγμα των τεράστιων φετινών του δυνατοτήτων παρουσίασε ο ΠΟΨ στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή Περιστερίουμ, τον οποίο υπέταξε με το ευρύ 4-1.

 

Απέναντι σε μία ιδιαίτερα ποιτική ομάδα, η οποία καταλαμβάνει τη δεύτεη θέση του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, οι «πράσινοι» ανέδειξαν στο χορτάρι πολλές αρετές και με το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο που απέδωσαν, έφτασαν σε ένα θρίαμβο, ενθουσθιάζοντας το κοινό του.

 

Ενδεικτικές του ενθουσιαμσού που επικρατεί στο στρατόπεδο των «πρασίνων» είναι οι δηλώσεις του Προέδρου Γιάννη Πετρίδη: «Πήραμε μία ακόμη σημαντική νίκη επί ενός σπουδαίου αντιπάλου, αποδίδοντας σπουδαίο ποδόσφαιρο,. Το γεγονός ότι αντιμετωπίσαμε μία ιδιαίτερα αξιόλογη και οργανωμένη ομάδα, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπως είναι ο Ηρακλής Περιστερίου δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία μας.

 

Αποδώσαμε καταπληκτικά , ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου βρεθήκαμε να προηγούμαστε με 3-0, βγάλαμε πολλούς αυτοματισμούς και όμορφες συνεργασίες, ενώ δημιουργήσαμε και χάσαμε πληθώρα ευκαιριών να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεςις τη επκράτησή μας, με αποκορύφωμα τα δύο δοκάρια. Συνεχίζουμε εμ την ίδια πίστη και προσήλωση».

 

 

Related posts

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Αναβάλλονται τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ

Abola Team

Στην πόρτα της εξόδου ο Αγγελάκης από τα Ιλίσια 2004

Kώστας Παλαιολόγος

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2-0: Τα στιγμιότυπα

abola10