free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψύλλιας: «Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα»

Ξεκάθαρος για την εικόνα της αναμέτρηση με τη Αθηναϊδα εμφανίστηκε ο τεχνικός της Αλσούπολης Θανάσης Ψύλλιας

 

 

 

Τις εξαιρετικές της εμφανίσεις στο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η Ασούπ[ολη απέναντι στην Αθηαίδα.

 

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων για μία ακόμη αγωνισιτκή απε΄δωσε ποδόσφαιρο υψηλών προδιαγρα΄φων, δημιούργης εκι έχασε σωρεία ευκαιριών, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να αποσπάσει ούτε τον βζθμό της ισοπαλίας, δεχόμενη το γκολ που έκρινε το παιχνίδι από τον Θανάση Γεωργίου στο 86’, αν ακι ε΄χιε ισοφαρίσει προσωρινά στο 81’ με τον Λορέντσο Πρίφτι.

 

Χαρακτηριστικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στην ομάδα της Αλσούπολης είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Θανάση Ψύλλια: Σε ακόμη ένα παιχνίδι κυριαρχήσαμε ολοκληρωτικά από πλευράς τακτικής, Ήμασταν η ομάδα που είχε την ξεκάθαρη υπερπλία και υπεροχή, βγάλαμε πολλές και όμορφες συνεργασίες, αλλά τελικά δεν καταφέραμε να πάρουμε απολύτως τίποτε από την αναμέτρηση. Αδικούμαστε πλήρως από το αποτέλεσμα. Τουλάχιστον κρατάμε τη εκπληκτική εμφάνιση του μόλις 16χρονου Λορέντσο Πρίφτι, ο οποίος την συνδύασε μ’ ένα πολύ όμορφο γκολ, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.»

 

 

 

Related posts

Άξιζε τη νίκη ο Άτταλος Ν. Φιλαδέλφειας-Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ

abola10

Ιωάννου: «Να φανούμε όσο το δυνατό πιο συγκεντρωμένοι!»

Kώστας Παλαιολόγος

Λύγκος: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος»

Kώστας Παλαιολόγος