free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στο τιμ του Άρη ο Σομπότοβιτς, νέος τεχνικός του Αστέρα Ζωγράφου ο Χερίδης

Χρεή αναλυτή στην ΠΑΕ Άρης στο πλευρό του Σάββα Παντελίδη ανέλαβε ο Πρέντραγκ Σομπότοβιτς, με τον Γιάννη Χερίδη να αναλαμβάνει το τιμόνι του Αστέρα Ζωγράφου

 

 

 

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όπου λαμβανου χώρα στον Αστέρα Ζωγράφου αναφορικά με την τεχνική του ηγεσία.

 

Ο Πρέντραγκ Σομπότοβιτς, ο οποίος για διάστημα τριών ετών ηγήθηκε των τυχών των «κυανέρυθρων» με ιδιαίτερη επιτυχία,  εδώ και λίγες ημέρες έχει επιχειρήσει το «άλμα» στην προπονητική του σταδιοδρομία.

Με το να αναλάβει  σημαντικό πόστο στο νέο τενχικό επιτελείου του Άρη Θεσσαλονίκης, καταλαμβάνοντας τονεαυραλγικό ρόλο του αναλυτή αγώνων στο πλευρό του Σάββα Παντελίδη.

 

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μία ιδιαίτερα τιμητική διάκριση τόσο για τον Σερβοέλληνα προπονητή, όσο κα για την οικογένεια του Αστέρα Ζωγράφου γενικότερα. Με τον Σομπότοβιτς να φέρετια διατεθειμένος να αρπάξει από τα μαλλιαά υτή τη σπουδαία ευκαιρία που του δίνετια για το επόμενο βήμα.

 

Μετά από αυτή τη εξέλιξη, την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Ζωγράφου αναλάμβάνει ο μέχρι πρότινςος τενός του συνεργάτης Γιάννης Χερίδης, ο οποίος παγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκος το γειτονικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ Ζωγράφου.

   

Related posts

Λαζάρου:”Η έβδομη θέση δεν αρμόζει στο Φοίνικα Περιστερίου”

abola10

«Φουλάρουν» για σέντερ φορ στον ΑΟΝΑ

Kώστας Παλαιολόγος

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 0-1: Τα στιγμιότυπα

abola10