free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Παλικάρια οι παίκτες μου!»

Το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του για το πάθος κα την πίστη που έβγαλαν κόντρα στον Ιάσονα, εξέφρασε ο τεχνικός του ΑΟ Χαίδαρίου Νίκος Παπαρούνης

 

 

 

 

Την αξιομνημόνευτη πορεία του στον δεύτερο ανταγωνστικό όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτο το Χαϊδάρι με τη σπουδαία του νίκη με 2-1 επί του Ιάσονα,.

 

Μία επιτυχία,  οποία αποκτά ακόμη μεγαλύτερε διαστάσεις για το συγκρότημα των δυτικών προαστίων εάν ληφθεί υπόψη το γεογνός ότι κατακτήθηκε στο 90ό λεπτό με πολύ ωραίο γκολ του Πέτρου Τσιρκινίδη κι ενώ από το 62’ υποχρεώθηκε να συνεχίσει το ματς με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του βασικού του φορ Αντώνη Τσαγκάρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

Ο τεχνικός ηγέτης Νίκος Παπαρούνης στις δηλώσεις που παραχώρησε, έπλεξε το εγκώμιο στους ποδοσφαιριστές του  για τη συνέπεια ακιτο πάθος που ανέδειξαν:

 

«Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που είναι παλικάρια. Απέναντι σε μία ιδιαίτερα σκληροτράχηλη και δυσκολοκατάβλητη ομάδα  καταφέραμε νκαι φανήκαμε ιδιαίτερα δυνατοί. Ειδικά από τη στιμή όπου μείναμε με δέκα παίκτες λόω αυστηρής δεύτερης κίτρινης που δοθηκε στον βασικό μας επιθετικό, τον Αντώνη Τσαγκάρη,

Παρά το γεγονός ότι αναγκαστήκαμε για μισή ώρα να αγωνιστούεμ με αριθμητικό μειονέκτημα και ότι δόηκε ένα εις βάρος μας πέναλτι σε φδύσκολη χρονικά στιγμή στο 80΄με το οποίο δεχθήκαμ την ισοφάριση, οι ποδοσφαιριστές μου έβγαλαν πάθος,. Πίστεψαν στο σύνολο πουέοχυεμ δημιουργήσει, πίεσαν τον αντίπαλο και τελικά δικαιώθηκαν με το πανέμορφο γκολ του Τσιρκινίδη στο 90’» ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου τενχικού, για να προσθέσει:

 

«Αφιερώνουμε τη νίκη στον υπέροχο κόσμο μας που στάθηκε κοντά στην ομάδα μέχρι το τέλος, μας στήριξε με όλες του τις δυνάμεις αι στο τέλος πανηγύρισε έξαλλα τιο νικητήριο γκολ του Τσιρκινίδη. Η προσοχή μα ςπλέον επικεντρώνεται στο επομενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στα Σούρμενα και είμαι σίγουρος ότι όποιο κληθεί να καλύψει το κενό του Τσαγκάρη, θα τα καταφέρει περίφημα».

 

 

Related posts

Μοιρασιά στο ντέρμπι

abola10

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Δηλώσεις Καζαντζή και ευχαριστίες για φιλοξενία

abola10

Τέλος ο Σιλεβίστας από τον ΠΑΟ Ρουφ-Η αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση

Ρένος Γιαμπουράς