free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Κάναμε το τέλειο τακτικά παιχνίδι»

Στους τομείς όπου χάρισαν στον Πανερυθραϊκό τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Διάνα Ηλιούπολης στάθηκε ο τεχνικός Αντώνης Τσιμπάκης

 

 

 

 

Την ανοδική πορεία των τελευταίων  αγωνιστικών επιβεβαίωσε ο Πανερυθραϊκός με τη σπουδαία του εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Διάνα Ηλιούπολης,.

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων επιδεικνύοντας υψηλό βαθμό συγκέντρωσης και μένοντας απόλυτα προσηλωμένοι στο πλάνο, που είχε εκπονηθεί, «απέδρασε» από την δύσκολη έδρα της Ηλιούπολης με το πολύτιμο τρίποντο στις αποσκευές, ενώ παράλληλα υποχρέωσε την Διάνα στην πρώτη της φετινή ήττα.

Ο αρχιτέκτονας του σπουδαίου «διπλού» Αντώνης Τσιμπάκης έσπευσε να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές του για τη σημαντική εντός έδρας νίκη, η οποία επέτρεψε στον Πανερυθραϊκό να αναρριχηθεί βαθμολογικά:

«Θεωρώ ότι απέναντι στη Διάνα Ηλιούπολης κάναμε τακτικά το τέλειο παιχνίδι, Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο κομμάτι της τακτικής όπου είχαμε επικεντρωθεί και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλό μας επιβάλει τον ρυθμό του. Δημιουργήσαμε πολλές και ωραίες φάσεις, καταφέραμε να πετύχουμε δύο γκολ και έτσι πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία μας ανεβάζει τον δείκτη αυτοπεποίθησης ενόψει της καθοριστικής συνέχειας».

Related posts

Μηλιάς: «Το 0-0 μας αδικεί»

Kώστας Παλαιολόγος

Οι παλαίμαχοι Σουρμένων -Αργυρούπολης στη μνήμη του Κώστα Κορτζίδη

abola10

ΧΑΪΔΑΡΙ – ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ 1–0

abola10