free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Κρατάμε την πολύ καλή εμφάνιση»

Στην εξαιρετική εμφάνιση των ποοσφαιριστών του απέναντι στον Ολυμπιακό Λιοσίων στάθηκε ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης

 

 

 

 

 Ένα δείγμα της ποιότητάς του ανέδειξε ο ΑΟ Ιλίου στο γειτονικό ντέρμπι απέναντι στον ισχυρό Ολυμπιακό Λιοσίων,παρά την ήττα με 2-1.

 

Κόντρα σε μία από τις πλέον παραδοσιακές  «δυνάμεις» της Α’ ΕΠΣΑ, η οποία έχει θέσει πρωταγωνιστικές βλέψεις στον δεύτερο όμιλο , οι νεοφώτιστοι φάνηκαν αρκετά δυνατοί κι ανταγωνιστικοίαποδίδοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο.

 

Γεγονός, το οποίο χαροποίησε τα μέγιστα τον τεχνικό Γιώργο Τζώτζη, ο οποίος έσπευσε να σημειώσει τα εξής:

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο τη συνολική εικόνα των παικτών μου. Ήταν ένα γειοτονικό ντέρμπι.  Απέναντι σε μία ομάδα πολύ δυνατή, όπως ο Ολυμπιακό Λιοσίων, θεωρώ ότι φανήκαμε πολύ δυνατοί και θα μπορούσαμε μς λίγη τύχη να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν τα καταφέραμε κυρίωςλόγω των εκπληκτικών επεμβάσεων του αντίπαλου τερματοφύλακα,. Κρατάμε την πολύ καλή εμφάνιση και προχωράμε,. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια ακι στις δύο ομάδες, οι οποίες με την απόδοσή τους, αλλά και το όμορφο ποδόσφαιρο, που απέδωσαν μακριά από σκοπιμότητες, διαφήμισαν το ποδόσφαιρο της περιοχής μας. Η προσοχή μας τώρα στρέφετια στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Χολαργό στην έδρα μας, όπου θα επιχιερήσουεμ να επανέλθουμε στις νίκες».

 

 

 

 

Related posts

Δαβιλάς: “Στόχος η καθιέρωση”

admin

Γκολ ο Αθανασιάδης και νίκη ο Ολυμπιακός Λιοσίων!

abola10

Τριανταφύλλου Αθανάσιος | Παίκτης ΠΑΟ Ρουφ

admin