free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Πρέπει να διορθώσουμε πράγματα»

Το σύνθημα για ανασυγκρότηση σήμανε ο τεχνικός του Απόλλωνα Χλανδρίου Χρήστος Βλάχος έπειτα την βαριά ηττα από τα Πετράλωνα

 

 

 

Τη πιο βαριά φετινή του ήττα γνώρισε ο Απόλλων Χαλανδρίου απέναντι στα ισχυρά Πετράλωνα με 4-0.

 

Μία ήττα, η οποία όπως διαφαίνεται και από το τελικό σκορ , συνοδεύτηκε από άσχημη εμφάνιση  κόντρα σε μία από τις πλέον παραδοσιακές «δυνάμεις»που έχει θέσει πρωταγωνιστικές βλέψεις στον φετινό «μαραθώνιο» του πρώτου ομίλου της Α’ Κταηγοίας.

Ο τεχνικός  των νεοφώτιστων Χρήστος Βλάχος, έσπευσε να σημειώσει τα εξής: 

 

«Δεν βρεθήκαμε σε καθόλου καλή ημέρα. Κι όταν έχεις αντιμέτωπο μία ομάδα με τη στόφα, η δυναμική και τις φιλοδοξίες των Πετραλώνων και σε κάποιο τομέα δεν λειοτυργείς σωστά, είναι πολύ λογικό να ηττηθείς.

Εμείς κερδίζουμε εμπειρίες, που θα μας βοηθήσουν να διαπιστώσουμε πού ακριβώς βρισκόμαστε. Αυτό, που προέχει είανι να βρούεμ τρόπο να διορθώσουμε πράγματα και αδυναμίες τις οποίες έχουμε εντοπίσει».

 

 

Αγωνία για τον Καλιαμπάκα

 

Έντονη είαι η ανησυχία όπου επικρατεί στον Απόλλωνα Χαλανδρίου με αφορμή τον τραυματισμό του βαισκού τερματοφύλακα Μάριου Καλιαμπάκα.

Ο ποιοτικός γκολκίπερ τραυματίστηκε σε μία φάση της προπόνησης τη περασμένης Πέμπτης και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να γίνουν σύντομα γνωστά, ώστε να αναδείξουν το μέγεθος ακι τη σοβαρότητα του τραυματισμού του.

 

 

 

 

Related posts

Έσπασε το… ρόδι η Λυκόβρυση

Παντελίδης Mάνος

Σμυρνής: «Κάναμε κατάθεση ψυχής»

Kώστας Παλαιολόγος

Σμυρνής: «Θα παλέψουμε για το καλύτερο»

Kώστας Παλαιολόγος