free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γιαννόπουλος: «Κάναμε ολοκληρωτική εμφάνιση»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την ευρεία νίκη και τη συνολική εμφάνιση των παικτών του παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Αγίας Ελεούσας Τάκης Γιαννόπουλος

 

 

Την πιο ευρεία της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου της Β’ΕΠΣΑ πανηγύρισε η Αγία Ελεούσα χάρη στο επιβλητικό 5-0 επί της Νίκης Αλίμου.

Η συνολική εικόνα της ομάδας ήταν εκπληκτική, γεγονός το οποίο χαροποίησε τα μέγιστα τον τεχνικό Τάκη Γιαννόπουλο.

Ο έμπειρος προπονητής έσπευσε να επιβραβεύσει τους ποδοσφαιριστές του :

«Κάναμε μία ολοκληρωτική εμφάνιση. Απέναντι σε μία ομάδα , η οποία βρίσκεται σε φάση ανασυγκρότησης, βρεθήκαμε σε πολύ καλή ημέρα και κάναμε ολοκληρωτική εμφάνιση,. Πετύχαμε πέντε γκολ, είχαμε δοκάρια, χάσαμε πέναλτι και πολλές ακόμη ευκαιρίες, ώστε να διευρύνουμε τον δείκτη του σκορ. Το πλέον ενθαρρυντικό, είναι ότι βρίσκουμε αγωνιστικό ρυθμό και αρχίζουμε και βγάζουμε στο τερέν, όλα όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις,. Πλέον το συγκεκριμένο παιχνίδι το έχουμε αφήσει στο παρελθόν κι επικεντρωνόμαστε στην προσεχή πολύ δύσκολη αναμέτρηση με τη Λυκόβρυση. Μία από τις πλέον ταλαντούχες και ποιοτικές ομάδες, η οποία πραγματοποιεί εξαίσια πορεία και είναι άξια επιβράβευσης η καταπληκτική δουλειά που κάνουν οι Κώστας Ιωάννου και  Γιώργος Γαραζιώτης».

 

 

Related posts

Ακατέργαστο … «Διαμάντι» για τον Παναθηναϊκό!

Kώστας Παλαιολόγος

Μαντζούνης: «Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι»

Kώστας Παλαιολόγος

Καρπούζας: «Η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη…»

Kώστας Παλαιολόγος