free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Πολλά παράπονα για τη διαιτησία

 

Τα βάζουν με τον Μπαϊρακτάρη στην ομάδα του Περιστερίου, παρά τη νίκη τους.

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε την Κυριακή στο Χαλάνδρι η Κηπούπολη επικρατώντας του τοπικού Ατρόμητου με 3-1.

Παρόλα αυτά στην ομάδα «βράζουν» με τη διαιτησία του Νίκου Μπαϊρακτάρη, όπου και θεωρούν πως έκανε πολλά λάθη εναντίον τους. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που αδικεί την ομάδας τους, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρουν από την Κηπούπολη, όπου πλέον και επίσημα ο Αθηναίος ρέφερι θεωρείται από τον σύλλογο του Περιστερίου «persona non grata»!

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που μας παραχώρησε ο πρόεδρος της ιστορικής ομάδας, Γιάννης Λεοτσινίδης, όπου και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο συγκεκριμένος διαιτητής όσες φορές έχει διαιτητεύσει την ομάδα μας δεν κάνει απλά διαιτητικά λάθη κάνει σαφής παραβάσεις κανονισμού. Η ομάδα μας δεν κέρδισε μόνο τον κακό της εαυτό αλλά και τον συγκεκριμένο ρεφερι. Σε δύο φάσεις απλών αποφάσεων κανονισμού έκλεισε τα μάτια εξοργίζοντας παίχτες διοίκηση και φιλάθλους της ομάδας. Συγκεκριμένα στο 43’ του πρώτου ημιχρόνου ενώ έχει διακόψει σωστά με φάουλ το παιχνίδι ο συγκεκριμένος παίχτης σηκώθηκε και κλώτσησε τον παίκτη μας. Ορισμός της κόκκινης κλείνει τα μάτια εξοργίζοντας τους πάντες. Στο δεύτερο ημίχρονο σε αντεπίθεση της ομάδας μας γίνεται ανατροπή μέσα στη περιοχή, πεντακάθαρο πέναλτι και πολλή εύκολη φάση για την εμπειρία του συγκεκριμένου διαιτητή έδειξε «παίζεται» προκαλώντας… γέλιο ακόμα και από τους φιλάθλους του Ατρόμητου.

Παρακαλώ τον συγκεκριμένο ρέφερι να δηλώσει αδυναμία στο να διαιτητεύσει ξανά την Κηπούπολη, όπως θα κάνουμε και εμείς το ίδιο. Δεν είμαστε ομάδα που θέλουμε να βγάζουμε ανακοινώσεις εναντίον διαιτητών αλλά η πίεση από τον κόσμο της ομάδας μας αναγκάζει.

Το φαινόμενο τελευταία έχει ενταθεί επικίνδυνα. Καλούμε τους υπεύθυνους της ΕΠΣΑ, εκτός από το ρόλο που έχει για την καταγραφή προστίμων, να κάνει και αξιολογήσεις και με τους ανθρώπους που συνεργάζεται. Καλή συνέχεια στο φιλικό σωματείο του Ατρόμητου Χαλανδρίου για τη φιλοξενία και ευελπιστούμε να ανταποδώσουμε».

Related posts

ΕΠΟ: Με κλήρωση οι κυπελλούχοι

abola10

Γκοβερίνος: «Απομένουν εννιά κρίσιμες αγωνιστικές»

Με “χατ-τρικ” Νίκολα η Δόξα Βύρωνος

Abola Newsroom