free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκοβερίνος: «Όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους μέχρι τα Χριστούγεννα»

Το στίγμα του για την κρίσιμη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του, έδωσε ο τεχνικός της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου Γιώργος Γκοβερίνος

 

 

 

 

Έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για την εξασφάλιση του στόχου της παραμονής στον πρώτο όμιλο της Α΄’Ε ΠΣΑ απέσπασε η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου σητν έδρα του Μικρασιατικού.

 

Μία ισοπαλία, η οποία διατήρησε τη νεοφώτιτη ομάδα των νοτίων προαστίων κοντά στις άλλες ομάδες, που επίσης διεκδικούν τη σωτηρία τους κι έδωσε τη δυνατότητα σε όλους να πιστέψουν ακόμη περισσότερο στις δυνατότητές τους.

 

Άπαντες πλέον, στρέφουν την προσοχή τους στην προσεχή εντός έδρας καθοριστική αναμέτρηση με τον φιλόδοξο Απόλλωνα Χαλανδρίου. Με τον τεχνικό Γιώργο Γκοβερίνο να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

 

«Πήραμε ένα βαθμό στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Μικρασιατικό, όπου με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, Συνεχίζουμε με τη ίδια πίστη και προχωράμε. Ξεκίνησε ένας κύκλος αναμετρήσεων με ομάδες, που είναι κοντά στις δυνατότητές μας και ξεκάθαρη επιδίωξή μας είναι να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους γίνεται μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων.  Είμαστε σε φάση αγωνισιτκής ανάκαμψης και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά»

 

 

 

 

 

 

Related posts

Διαπρέπει στην σουηδική Γιένσεπινγκ ο Γρηγόρης Συράκος

Κιούρκος: «Δώσαμε δικαιώματα… »

Kώστας Παλαιολόγος

O Ολυμπιακός Λιοσίων, 1-0 το Ρουφ

Βασίλης Θεόκλητος