free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Αντιμετωπίζουμε τον αήττητο Αθηναϊκό και αυτό τα λέει όλα»

Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει για την ομάδα του η εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Αθηναϊκό, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής

 

 

 

Με απόλυτη συναίσθηση των δυσκολιών που θα κληθούν να αντιπαρέλθουν, ολοκληρώνουν στο Παλαιό Φάληρο την προετοιμασία τους  ενόψει της κρίσιμης κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Αθηναϊκό.

Τη στιγμή όπου η ψυχολογία όλων βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο, απόρροια των εξαιρετικών εμφανίσεων, αλλά και της συνολικής πορείας που έχει διαγράψει το συγκρότημα των νοτίων προαστίων στο φετινό «μαραθώνιο» του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας, άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στην δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Βυρωνιώτες.

Με τον τεχνικό Γιάννη Γαζή να μιλάει με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τους «Λόρδους» και τον προπονητή τους Χρήστο Κιούρκο:

«Το γεγονός ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία αήττητη  ομάδα με τις δυνατότητες του Αθηναϊκού και αυτό το στοιχείο από μόνο του τα λέει όλα όσον αφορά τον όγκο των δυσκολιών που θα κληθούμε να αντικρούσουμε. Αντιμετωπίζουμε μία ιδιαίτερα δυνατή ομάδα η οποία διαθέτεις τον πάγκο της έναν εξαιρετικό προπονητή, τον Χρήστο Κιούρκο, ο οποίος από τα μέσα της περασμένης σεζόν, όπου έχει αναλάβει την τεχνική του ηγεσία έχει βάλει τη σφραγίδα του οδηγώντας την ομάδα σε επιτυχίες παρουσιάζοντας πολύ αξιόλογο έργο,. Θα πάμε με σαφή διάθεση να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε».

 

 

 

 

 

 

Related posts

Συνεχίζει ο Γιώργος Μανωλιάδης στους Τράχωνες

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 0-0

abola10

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ-ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ 1-0

abola10