free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Iωάννου: «Μας περιμένει δύσκολο έργο»

Στον βαθμό επικινδυνότητας που κρύβει για την ομάδα του η αναμέτρηση κόντρα στην Αγία Ελεούσα στάθηκε ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου

 

 

 

 

 

Με την ψυχολογία και τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη που απορρέει από την εξαιρετική ως τώρα πορεία που έχει διαγράψει στο ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου τη Β’ ΕΠΣΑ, η Λυκόβρυση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του σαββατιάτικου καθοριστικού αγώνα με την Αγία Ελεούσα.

Άπαντες στο νεανικό συγκρότημα των βορείων προαστίων δείχνουν να έχουν συναισθανθεί τον όγκο των δυσκολιών, που θα κληθούν να αντιπαρέλθουν , δεδομένου ότι απέναντί τους θα έχουν ένα πολύ αξιόλογο σύνολο, το οποίο τρέφει βλέψεις ανόδου στην Α’ Κατηγορία και παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενισχυμένο, ωστόσο η δίψα για μία καλή εμφάνιση είναι διάχυτη.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Κώστα Ιωάννου:

«Προετοιμαζόμαστε για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το έργο μας προβλέπεται να είναι πολύ δύσκολο, αφού απέναντί μας θα έχουμε μία ομάδα η οποία προσβλέπει σε πρωταγωνιστική πορεία και με αυτή τη στόχευση λειτουργεί, όπως διαφαίνεται και από την μεταγραφική της ενίσχυση. Από την πλευρά μας θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

Related posts

Μοίρασε δώρα στους παίκτες η διοίκηση του Ηρακλή Περιστερίου

Τάσος Ζαφειρίου

Ιωάννου: «Να φανούμε δυνατοί και να βγάλουμε αντίδραση»

Kώστας Παλαιολόγος

Τζώτζης: «Κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς»

Kώστας Παλαιολόγος