free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Ευχάριστο απόγευμα η Ατλαντίδα, 4-1 εντός τον Αμφιάραο

Την επιστροφή της στις νίκες μετά από τέσσερα παιχνίδια πανηγύρισε η Ατλαντίδα, που επιβλήθηκε εύκολα με 4-1 του Αμφιάραου στην Ανθούσα. Το ματς σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του πρώτου βοηθού, Σπυρόπουλου, ο οποίος δεν μπόρεσε να συνεχίσει μετά την ανάπαυλα, με αποτέλεσμα το δεύτερο μέρος να πραγματοποιηθεί με τον διαιτητή Αρφάνη και τη βοηθό Αλεξοπούλου!
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 17’ ο Μετόχου, ενώ στο 21’ ο Δαμπάνης εκμεταλλεύτηκε τη λάθος έξοδο του Ούτσικα και έφερε το ματς στα ίσια. Οι γηπεδούχοι πήραν γρήγορα ξανά κεφάλι στο σκορ με κεφαλιά του Γκούφα στο 33’, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ στο 45’ ο Καγιάς έκανε το 3-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 85’ ο Κάτσι.

Διαιτήτευσαν οι Αρφάνης, Σπυρόπουλος Αλεξοπούλου.  

ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ (Γ. Τσούνης): Ούτσικας, Ντούκα, Θεοδώρου, Γκούφας, Μπενέκος, (86’ Καλπούζος), Καγιάς (77’ Αντωνίου), Ερμάνι, Παππάς, Κωτσάκης, Πανόπουλος, Μετόχου (70’ Κάτσι). 
ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ: Πύρρος, Νικολάου Γ. (24’ Παπαγεωργίου), Μαγγίνας, Ταμπάκου, Καραμπέτσος (46’ Στεφανουδάκης), Νικολάου Π., Αντωνίου Ρ., Αντωνίου Ν., Δαμπάνης, Μαργιέτας, Παπαγεωργίου.

epsanastisentra.blogspot.com/

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 29/4

Abola Newsroom

Ανανέωσαν οι Τσούκας, Τσουκαλάς, Ράσα και Γ. Παπαγεωργίου στον ΑΟ Άρτεμις

Abola Team 3

Σαρωνικός Αναβύσσου-Κρυονέρι 3-0

Abola Team 3