free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό…

Ένα ημίχρονο καλής μπάλας ήταν αρκετό για τον ΠΑΟ Καματερού να πάρει την 7η νίκη στο πρωτάθλημα και να οδηγεί, με αξιοπρέπεια την κούρσα του πρωταθλήματος με 22 βαθμούς έχοντας μόλις μια ισοπαλία με την Ανθούπολη.

Οι παίκτες του Νίκου Κουνάδη, επέβαλαν το δικό τους παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, και μάλιστα πολύ νωρίς, μόλις στο 4΄ ο Μπίμπιζας με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή, άνοιξε το σκορ. Είχε προηγηθεί το κόρνερ του Τσιργιώτη και η κεφαλιά του Ανδριτσόπουλου που έφερε την μπάλα μέσα στην περιοχή και που επωφελήθηκε ο έμπειρος αμυντικός με το γκολ που σημείωσε.

Στο 25΄ ο Ανδριτσόπουλος έβγαλε σέντρα από αριστερά, η μπάλα εφθάσε στην καρδιά της άμυνας του Θριάμβου και ο ταχύτατος Δημητρόπουλος πετάχθηκε και με διπλή προσπάθεια (απέκρουσε την γραμμή ο τερματοφύλακας) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 0-2.

Οι γηπεδούχοι στο διάστημα του α΄ημιχρόνου, αυτό περιορίστηκαν σε αμυντικές προσπάθειες απέναντι στους παίκτες του Νίκου Κουνάδη.

Η ομάδα στο β΄ημίχρονο δεν είχε την ίδια αγωνιστική ζωντάνια παρόλα αυτά, έλεγχε το ματς και θα μπορούσε να πάρει κάτι καλό σε δυο προσπάθειες του Παππά. Η πρώτη στο 56΄ όπου το μακρινό σουτ του έμπειρου μέσου πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Λαχανά, και η δεύτερη στο 71΄  με το σουτ να αποκρούεται από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Μοναδική καλή στιγμή για τον Θρίαμβο ήταν η κεφαλιά στο 75΄, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και από την γραμμή της μικρής περιοχής από τον Σκαρλάτο σε σέντρα του Αρώνη.

Καλή η διαιτησία του Μημίδη και των Μητροφάνη, Δαρσακλή.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Λαχανάς, Καλούμενος, Μιράκα (46΄ Πότσης), Απέργης, Τσαπικούνης, Μαυρούτσικος, Άρώνης, Κολοκυθάς (59΄ Τάπρατζης), Σκαρλάτος, Κωνσταντίνου, Χάλαρης (46΄ Λίτσας)

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κυρίου, Παπαιωαννου, Ανδριτσόπουλος, Χατζίτσε (85΄ Καρκαλέτσης), Μπίμπιζας, Παππάς, Δημητρόπουλος (64΄  Παναγιωτόπουλος), Τσιργιώτης, Κολοκοτρώνης (64΄  Αγγελόπουλος), Πετανάι, Κανακάρης

Related posts

Έβγαλε μάτια ο 16χρονος Κώστας Τσαβός του Πανθησειακού

Abola Team 3

Στούλης: «Οριακό παιχνίδι με Καλαμάκι»

Kώστας Παλαιολόγος

Επιτυχημένη η εκδήλωση της υποδομής του Άφοβου Σεπολίων

Abola Team 3