free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Όρθια τα Καλύβια με Αφουξενίδη, 1-1 με τα Γλυκά Νερά!

Σε ένα ματς που πήγαινε να χαθεί, ο ΠΑΟ Καλυβίων με πρωταγωνιστή τον Αφουξενίδη κατάφερε να πάρει τον βαθμό απέναντι στον ΑΟ Γλυκών Νερών, με τον οποίο ήρθε ισόπαλος με 1-1 εντός έδρας!
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή και είχαν δοκάρι στο 15’ με τον Χίσο, ενώ στο 33’ πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Κούτρο! Στο δεύτερο μέρος τα Γλυκά Νερά συνέχισαν να πιέζουν και στο 65’ έγινε η φάση του αγώνα! Οι «μπλε» κέρδισαν πέναλτι και την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Κούτρος. Ωστόσο, ο Αφουξενίδης είπε «όχι» αποκρούοντας και σαν να μην έφτανε αυτό, στην αντεπίθεση τα Καλύβια κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με τον Λάπα, ο οποίος μετά από βολέ του τερματοφύλακά του, βρήκε την μπάλα να του στρώνεται, πρόλαβε την έξοδο του Σταματόπουλου και με ωραία ψηλοκρεμαστό πλασέ τον νίκησε και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Διαιτήτευσαν οι Βλάχος Αντ., Τσαλίκογλου, Πολυχρονιάδης.

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Γ. Τζιβίλογλου): Αφουξενίδης, Καραγιάννης, Σιδέρης, Χριστόπουλος, Σύρος, Μήτρος, Κωτσίου (50’ Σταμάτης), Ντούνης, Αναστόπουλος (89’ Χάιδος), Λάππας, Πασχάλι (70’ Ντογάνι).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Δ. Ρούσσος): Σταματόπουλος, Στασινός, Μπέντας (85’ Συμβουλίδης), Παυλάκης, Κλωνάρης, Βάρδας, Αλεξίου, Νάνος, Στίσι (87’ Χριστοδούλου), Χίσο, Κούτρος (82’ Καπράλος).

Πηγή: athlorama.blogspot.gr
Φωτογραφία: Γήπεδα Ανατολικής Αττικής

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΦΑΣΕΙΣ 1-2 ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 6-11-16 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑΝΑ: Η σημερινή (29/9) αγωνιστική κίνηση

Abola Team

Ισόπαλος με σκορ 2-2 ο Αστέρας Βάρης απέναντι στο Π. Φάληρο

Abola Team 2