free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Σαρωτικό το Κορωπί, 4-0 τον Πρωτέα στην Παλαιά Φώκαια

Στην 3η θέση της βαθμολογίας πέρασε το Κορωπί, που πέρασε εύκολα από την Παλαιά Φώκαια, επικρατώντας 4-0 του τοπικού Πρωτέα. Η ομάδα του Πέτρου Μπόντζου είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μουσαράι, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ!
Ο ΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 18’ με κεφαλιά του Μουσαράι, μετά από σέντρα του Παντελή, ενώ οι ίδιοι ήταν πρωταγωνιστές και στη φάση του 43’, όταν μετά από ασίστ του Παντέλη, ο Μουσαράι με πλασέ έκανε το 0-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος το Κορωπί διαχειρίστηκε σωστά το ματς και πέτυχε άλλα δύο γκολ στο φινάλε! Στο 87’ ο Σκουρλής πήρε την μπάλα από το κέντρο, βρέθηκε απέναντι από τον Παναγούλη και με ωραίο πλασέ έγραψε το 0-3, ενώ στο 89’ ο Μάργαρης με πλασέ, μετά από ασίστ του Βίλα διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

*Στο παιχνίδι Πρωτεας-Κορωπί δεν έγινε η καθιερωμένη πλέον παρέλαση των παιχτών με τα παιδιά των ακαδημιών και δεν ανακοινώθηκαν και  οι συνθέσεις των ομαδων. Στο παιχνίδι τηρήθηκε λεπτού σιγή καθώς η οικογένεια των γηπεδούχων τίμησε την απώλεια της μητέρας του παίχτη τους Νίκου Καλαθά!

Διαιτήτευσαν οι Φωστέρης, Κουτζιακουτζίδης, Γκούβας. 

ΠΡΩΤΕΑΣ Π.Φ. (Γ. Σιδέρης): Παναγούλης, Πολυμενάκος, Νίνα (29’ Πούλος), Τσιάτσιος, Μακροδημήτρης, Χύκα, Καλαθάς (67’ Μαρμπαρής), Χαντάντ, Ράικος (75’ Ντούνι), Τσιριγώτης, Σκούρτας.
ΚΟΡΩΠΙ (Π. Μπόντζος): Κονόμι, Φετολλάρι, Μερκούρης, Πάντου, Καπουράνη, Μπανάι (83’ Μανάσσης), Παντέλης, Σουπούλη (67’ Σκουρλής), Μουσαράι (75’ Αθανασίου), Βίλα (90’ Αμπεντινάι), Μάργαρης.

 
Φωτογραφία: Γιάννης Καφαντάρης
psanastisentra.blogspot.com

Related posts

Αποφασισμένοι να το παλέψουν μέχρι το τέλος για την άνοδο στον ΑΟ Άρτεμις

Abola Team 3

Στο Καρπενήσι η προετοιμασία του Αήττητου Σπατών

Ρένος Γιαμπουράς

Στο τέλος ο βαθμός ο Εθνικός Νέας Μάκρης

Παντελίδης Mάνος