free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Άλωσε την Αργυρούπολη η Αγία Παρασκευή!

Σε ένα ματς που είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι κορυφής, η Αγία Παρασκευή πέτυχε σπουδαία νίκη επικρατώντας με 2-1 του ΓΣ Αργυρούπολης μέσα στην έδρα του!

 

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1-2

Πάθος, γκολ, ένταση και ωραίο θέαμα πρόσφεραν στους φίλους του αθηναϊκού ποδοσφαίρου ΓΣ Αργυρούπολης και Αγία Παρασκευή, με τη «Σάντα» να είναι η μεγάλη νικήτρια και να επικρατεί με 2-1 και να πλησιάζει την κορυφή του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Παράλληλα οι «μελανόλευκοι»… έσπασαν το αήττητο που διατηρούσαν οι «οράνιε» στην έδρα τους.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων με τον Κοβάνη να δέχεται άψογα την ασίστ του Παναγόπουλου και να κάνει το 1-0 μόλις στο 6’. Σε αυτή τη φάση οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ αλλά, έστω και οριακά, ο σκόρερ φαίνεται να καλύπτεται.

Στην συνέχεια το ματς είχε φάσεις και από τις δύο πλευρές, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που σκόραραν σε κομβικό σημείο, αφού στο 44’ ο Κοβάνης και πάλι ανέλαβε δράση, αυτή τη φορά βγάζοντας την ασίστ στον Τσοπανάκο, ο οποίος εντελώς αμαρκάριστος μέσα από τη μικρή περιοχή και με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέλαβαν δράση και έπαιξαν πιο δυνατά κυνηγώντας τη μείωση του σκορ, που θα τους έβαζε και πάλι στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος.

Κάτι που τελικά κατάφεραν στο 63’. Ωραία προσπάθεια του Λεβέντη που σέντραρε, βρήκε τον Υφαντή που με κεφαλιά έστρωσε στον Γκρεβτσίδη, που επίσης με κεφαλιά από κοντά έκανε το 2-1. Σε αυτή τη φάση ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να διαμαρτυρηθούν για οφσάιντ, όμως, δεν υπήρξε κάποια παράβαση.

Μετά, όλα ήταν ανοιχτά! Είτε θα γινόταν το 1-3, με τους χώρους που βρήκαν οι μελανόλευκοι στην αντεπίθεση, ή το 2-2 από την ασφυκτική πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι. Τελικά δεν έγινε τίποτα από τα δύο με το σκορ να παραμένει στο 2-1 υπέρ της Αγίας Παρασκευής!

Δοκάρι: 78’ Δρακοντίδης (ψηλοκρεμαστό πλασέ)

Διαιτητές: Τσατσούλης, Κούλης, Αθανασόπουλος

ΓΣΑ (Γιάννης Λεβέντης): Παγούδης, Χιόνης, Παπαντωνάκης Ν., Γεωργάκας, Γιαννίκος, Ντούβλης (66’ Παπαντωνάκης Ε.), Γοργάκης (66’ Κορκολής), Υφαντής, Κουντουριώτης (46’ Γκρεβτσίδης), Σαραντινός (46’ Λεβέντης), Δρακοντίδης

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Φούνας, Τζίτζης, Μπέκος (70’ Δρόσης), Παναγόπουλος, Χατζίου, Μαυρομματάκης, Κραψίτης, Μπουτσικάρης (82’ Γαλανόπουλος), Κοβάνης, Τσοπανάκος (67’ Σκούρας), Ζαφείρης (89’ Απειρανθίτης)

Related posts

Έσπασε το αήττητο της Ηλιούπολης ο Απόλλων Χαλανδρίου!

abola10

Γαζής: «Αποτέλεσμα που μας δίνει ψυχολογική ώθηση»

Kώστας Παλαιολόγος

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ – ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 0-0: Τα στιγμιότυπα

abola10