free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη»

Στοςυ τομείς που χάρισανσ την ομάδα του την ευρεία νίκη επί του Αστέρα Ζωγράφου αναφέρθηκε ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτης Φιλίππου 

 

 

 

Την επιστροφή της στον δρόμο των επιτυχιών πραγματοποίησε η Κηπούπολη με τρόπο εμφατικό, μετατρέποντας σε … πάρτι το ντέρμπι με τον Αστέρα Ζωγράφου, τον οποί συνέτριψε με το εντυπωσιακό 5-2.

 

Η συνολική εμφανιση αι η διάθεης όλων των παικτών, που αγωνίστηκαν, έκαναν τη διαφορά με τον τεχνικό Δημήτρη Φιλίππου να επιβραβεύει τους ποδοφαιριστές του για το πάθος και την αγωνιστική πειθαρχία που επέδειξαν

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη με το ευρύ 5-2 απέναντι σε μία πολύ δτυνατή και οργανωμένη ομάδα όπως είναι ο Αστέρας Ζωγράφου.

 

Νίκη η οποία έρχεται να μας δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για την κρίσιμη συνέχεια. Φανήκαμε πολύ σοβαροί και πειθαρχημένοι . Οι παίκτες μου έβγαλαν πολλή διάθεση και πάθος και με την αγωνιστικότητα και την πειθαρχία τους δεν επετρεψαν στους αντιπάλους τους να αμφισβητήσουν την ανωερότητά τους. Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, είχαμε τρομερή αποτελεσματικότητα, που μας οπλίζιε με αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Επίσης ιδιαίτερα ενθαρρυντικά ήταν τα μηνύματα που προέκυψαν από το επίσημο ντεμπούτο του 15χρονου Γιαννη Φαρμάκη, ο οποίος στα 65 λεπτά που αγνωίστηκε, έδειξε τρομερές αρετές και ταλέντο, όπως φυσικα το ίδιο ισχύει για τον 17χρονο Θάνο Μπούρη, που επίσης, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του. Παιδιά που προέρχονται από τις υποδομές μα ςκαι δείχνουν ότι έχουν όλα τα φόντα να μας βοηθήσουν και να αναδειχθούν μέσα από την ομάδα μας»

 

Related posts

Ανανέωσε και ο αρχηγός της Αθηναϊδας Γιάννης Κατσούδας

Καλαϊτζίδης: «Εκμεταλλευτήκαμε τα στημένα και είχαμε συγκέντρωση»

Kώστας Παλαιολόγος

«Τρίποντο» παραμονής για Αθηναΐδα

Nάσος Φακίδης