free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Κάναμε το καλύτερο πρώτο μας ημίχρονο, σπουδαία νίκη»

Στην αξία του εκτός έδρας θριάμβου επί της Ιεράπολης αναφέρθηκε ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης

 

 

 

 

Την αξιοσημείωτη πορεία της στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε απτόητη η Κοψαχείλα με τη σπουδαία της εκτός έδρας νίκη επί της αξιόμαχης Ιεράπολης με 3-1,

 

Μία επιτυχία, η οποία έρχεται να πιστοποιήσει την ποιότητα που ξεχειλίζει στο ρόστερ του συλλόγου των νοτίων προαστίων, αλλά παράλληλα και να αναδείξει την ποιότητα της μεθοδικής δουλειάς όπου γίνεται σε βάθος από τον τεχνικό Αντώνη Κουφογιαννάκη και τους στενούς του συνεργάτες.

 

Ο Αντώνης Κουφογιαννάκης στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να απονείμει τα εύσημα στους παίκτες του για την ευρεία νίκη και την εξαιρετική εμφάνιση, δίνοντας το στίγμα του για ανάλογη συνέχεια:

 

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη σε μία δύσκολη έδρα.. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου,. Κάναμε ίσως το καλύτερο φετινό πρώτο μας ημίχρονο, αφού στα πρώτα 35 λεπτά ευτυχήσαμε να προηγηθούμε 0-3 και ουσιαστικά να καθαρίσουμε την υπόθεση νίκη. Πλέον επικεντρωνόμαστε στη δύσκολη όσο και απαιτητική συνέχεια, αφού μας περιμένει το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης κόντρα στον Α΄γιο Ιερόθεο και κατόπιν την Κυριακή ακολουθεί το ντέρμπι με τα Μελίσσια, Οφείλουμε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι και αποφασισμένοι».

 

 

Related posts

Παπαζαφειρόπουλος: «Πάμε να παλέψουμε!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο κύβος ερρίφθη – 27/4 οι τελικές αποφάσεις-Η ΕΠΣΑ θέλει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα

abola10

Φυλακούρης: «Ανταποκριθήκαμε στις δυσκολίες»

Kώστας Παλαιολόγος