free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψύλλιας: «Η ομάδα έχει βάθος και δείχνει πρόοδο»

Στη σαφέστατη αγωνιστική βελτίωση της ομάδας του στάθηκε ο προπονητής της Αλσούπολης Θανάσης Ψύλλιας

 

 

 

 

Τεράστιο βήμα παραμονής πέτυχε η Αλσούπολη επικρατώντας του δυνατού και ιδιαίτερα ενθουσιώδους Φοίνικα Περιστερίου με 1-0.  

Μία νίκη, την οποία το συγκρότημα των βορείων προαστίων είχε απόλυτη ανάγκη στην προσπάθεια που καταβάλλει για την εξασφάλιση της παραμονής του στον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ. 

Με τον τεχνικό ηγέτη Θανάση Ψύλλια να εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή του για τη διαρκή πρόοδο που παρουσιάζει η ομάδα του παιχνίδι μεπαιχνίδι, όπως φυσικά και για την κατάκτηση των τριών βαθμών, που ήταν το μεγάλο ζητούμενο από τη σββατιάτικη αναμέτρηση:

 

 

«Οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα και είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Θεωρώ ότι καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα, διαδραμάτις εη απότουση του πεναλτι από τον τεματούλακά μας. Σ’ εκείνο το σημείο ανέβηκε κατακόρυφα η ψυχολογία και ο δείκετης αυτοπεποίθησης των ποδοσφαιριστών μου, με άμεση συνέπεια να φτάσουμε στη νίκη μ’ ένα πολύ ωραίο γκολ του Τσόχα. Το θέμα είναι η ομάδα μας παρουσιάζει διαρκή πρόοδο παιχνίδι με παιχνίδι,. Απλά τώρα επιβραβεύτηκε η προσπάθεια των παικτών μου και πήρταν αυτό που άξιζαν και σε προηγούμενα παιχνίδια, δηλαδή τη νίκη.

 

Παρά τογ γεγονός ότι αντιμετωπίζαμε τρία πολύ σημαντικά προβλήματα απουσιών με τους Αβραμάκη (χιαστούς), Δημήτρη Καραϊσκο, που είχε αιμάτωμα και τον τιμωρημένο Παπαδόπουλο η ομάδα έδειξε ότι έχει βάθος. Γιατί τα παιδιά που κλήθηκαν να αγωνιστούν ανταποκρίθηκαν άψογα. Συνεχίζουμε την προσπα΄θειά μας με ακόμη μεγαλύτερη πίστη και αφορίωση».

Related posts

8×8 ο Βύρωνας

Παντελίδης Mάνος

Βαριά “καμπάνα” 500 ευρώ στην Ηλιούπολη

abola10

Παρέμεινε ο Κατσός στον Προεδρικό θώκο της Αλσούπολης